Deletedmom0028 asocialmom bu ne ya. 😕😂😂😂 Sutu kusmamali ya cok takildim gerci takilacak seyler cokta. 😒😒
Deletedmom116 asocialmom okurken beynim yandı bunlar dinde var mı ya ayrıca sütüm niye kocamın oluyor onu anlamış değilim 🤭
asocialmom Aysktr bi de diyor ki sağılan sütte eser kalmaz yanı faydalı olamazmış direk memeden emmeliymiş
KlncA Ay ne diyeceğimi bilmiyorum.... gerçekten... tüm bu tuhaflıkların içinde "kocasının sütü" gibi bi tabir geçiyor? Ne münasebet ya? O da mı kocamın asfahsfag
Aysktr asocialmom Şaka gibi hayretler içerisinde okumaya devam ediyorum sırf hangi mantıkla bu cümleleri yazdı diye meraktan. Ama bu beyni olmayan şahsın hangi alemde nerede nasıl bir şekilde yaşadığını da merak ettim açıkçası 😄
asocialmom Burcu35 çocuğunu 2 yaşından sonra emzirirsen mahrem olmaz ne demek peki ? Kafam şey oldu cidden
58vildan kocası amcasının çocuguna mahrem olmaz derken 😂 Çok saçma birşey okudum beynim kaldıramadı 🤯
NekwaSultan Arkadaşlar o kişi baska bir mezhepten ehl-i sünnet olmayan diğer bir deyisle sapik görüşü. O yüzden hükümleri bize göre geçersizdir.
Deletedmom0028 Okurken o kadar sok oldum ki yanlış kisi etiketlemisim ustelik 2018 yilindaki bi gonderiye Rabbim sen mukayet ol.
asocialmom Deletedmom116 benim tek bildiğim ki onunda tam olarak dinde yeri nasıldır bilmiyorum açıkcası; süt kardeşler evlenemez 🤷♀️
Ozge_AyazEfee asocialmom 1. Sütü sek içirin Çocuk kusmasın diye ağzını bantlayın. Bu kadar basit 🤦♀️🤷♀️