YaprakAslby Merhabalar 🙋♀️ Rota aşısını yaptıran var mı zorunlu değilmiş yaptırmayıp da bebeğinde ishal kusma gibi şikayetleri olan oldu mu? Çocuk doktorumuz önermedi ister yaptır ister yaptırma ben kendi çocuklarıma da yaptırmadım dedi.
Minikbezelyem87 YaprakAslby bizimde doktorumuz kesinlikle yapılmasını istedi salgın olduğu için bulaşma ihtimali yüksek o yüzden yaptırın dedi doktorumuz
Mervemasal Arenn 270 civarıymış sanırım bende yaptrmakla yaptırmamak arasndayım da oarasndan dolayı değil etkilerinden dolayı ileriki hayatınınetkşlermi diyeüü
Arenn Mervemasal bende ücretinde değilim hastane özellikle uyardı da ücretli aşı yaptırmak isterseniz yaptırın diye de merak ettim bide ilk dışında olucam 3. Ayımızda ve 4. Ayımızda aşı ne zaman yapılmalı ona göre dönücem tatilden
Aybuke35 YaprakAslby biz yaptırdık izmir de oturuyoruz ve burada salgın vardı o nedenle yaptırdım. Cevrenizde suriyeli çoksa bence yaptırın onlardan geçen bir mikropmuş bilginiz olsn
Busu48 YaprakAslby 2 4 ve 6 olmak üzere üç dozunu da yaptırdım iyiki de yaptırdım bağırsak enfeksiyonundan hastaneye düştük kusma ishal hafif atlattık ama Allah yardım etsin hastanenin yarısı nerdeyse rotadan yatan çocuklarla doluydu, üzücü bir durum..