Seviyebarut_10 Sibelcann Benim bebeğimde de olmuştu pamukçuk karbonatlı su ile temizlemistim birde sağlık ocağındaki doktor ağız damlasi vermişti onu kullandim geçti
Elizaninannesii Sibelcann bizde de olmustu metal kasik ile birsey verirsen yada gogusun terliyken emzirirsen falan oluyor emzirmeden once ılik suyla gogusunu yika bide eczanede ilaci var damla degil surup seklinde kulak copune dokup temizledjm o sekilde daha rahat oluyo ilk kullanimda kurtulmustuk
Sibelcann Melisinannesi13 inşallah canim candi pak diye bi ilac siparis verdim önerilerle bakalım işe yararsa yazarım sana
Dilhunizade Sibelcann bebekken pamukcuk olusmustu tülbent ile karbonatli su hazirlayip agzini dezenfekte etmistim. Gecen ay da aft oldu su an 22 aylik ve bu defa daha zor geçirdi bunda da krem surup bir yana dursun tekrar karbonat uyguladim haftasini asmadan duzeldi cok sukur
spaceship Sibelcann arkadaşlar yazmış olabilirler yine de görünce yazmak istedim, emziriyorsanız göğsünüzü de silin size de bulaşır.
Sibelcann spaceship evet canim siliyorum zaten göğüsümün ucu mantarlasmış gibi hafif ağrılı bi atlatsaydik şu pamukcugu
spaceship Sibelcann aman aman dikkat, ben çok çektim ondan. Kıpkırmızı kızarır, sonra yarılır meme ucu. İnşallah ilerlemez siz erken farketmişsiniz. Bebeğe de candi pak sprey kullanabilirsiniz
Mervegold Sibelcann karbonatlı su ( eczaneden aldık ingiliz karbonatı)ve mukostatin diye bir ilaç var doktorumuz onu verdi hemen geçti 3-4 güne tekrarlamadı karbonatlı suyla göğsümüde sildim her emzirme öncesi
Sibelcann Mervegold çok dirayetli değilim sanırım günde bir kere siliyorum ama her emzirme öncesi silinmesi daha sağlıklı olur haklısın canim
Dilhunizade irem34 agiz ici yeterli derecede dezenfekte edilmeyince aft pamukcuk vs.tarzi seyler yasanabiliyor. Emzirme doneminde gogus ucu hijyeni bu yuzden cok onemli ve yaygin olan bir donem yenidogan donemi ile cocuklarin her nesneyi agza goturdugu donem bu yuzden dikkatli.olmak gerek