SEDANURRRR Kızım 4 ay 8 günlük, süt alerjisi var 3 aydır sadece alerji maması içiyor (emmiyo) ama mukus hâlâ devam ediyor ve çok yoğun normalde geçmesi gerekmiyor mu? Bilen var mı acaba?
Gulcegulunce SEDANURRRR ayy bu derdin aynısından bizde de var. Emiyor kendim diyet yapıyorum ama asla geçmiyor hatta bazen çok artıyor.
momma SEDANURRRR bende de var aynı sorun artık doktorlara da inanmıyorum ya. Sadece mama yiyo 3 aydır yine kakası gürültülü ve mukuslu
SEDANURRRR Gulcegulunce ay emse diyicemki kaçak var o yüzden olabilir ama yok sadece mama yiyo ve mukus asla geçmiyo bazen o kadar çok oluyo ki anlatamam 🙁
Kedidirokedi Gulcegulunce ne yiyorsunuz 😢bizimde süt alerjisi yeni çıktı yumurta diye biliyordum sütte eklendi tam oldu 🤦🏻♀️
Lal9 Gulcegulunce bizde alerjik durum yok ama not ederek takip ettiğimde farkettim ki şekerli şeyler tükettiğimde mukus oluyor. Sizde bir deneyin isterseniz.
Gulcegulunce SEDANURRRR gürültü var mı kaka yaparken? Valla bizim hicbi şey geçmedi ne kusma ne gürültülü kaka ne mukus anlamadım ben de 😪
Gulcegulunce SEDANURRRR süt ürünleri alerjisi i nasıl anladınız test tahlil falan mı yapıldı? Bizim doktor tahmini?
SEDANURRRR momma kontrole gidince doktoruna soracağım mutlaka çok kafama takılıyor bu durum, bilgi veririm sizede
momma SEDANURRRR teşekkür ederim 🤍 bende soracağım 5i gibi gidecem alerjiyi zaten tahminen dedi eğer gerçekten alerjisi yoksa bu berbat mamayı boşuna yiyosa diye içim içimi yiyo.🤷🏻♀️ Zaten kaç aydır sade içmesine alıştıramadım bir türlü sadece pekmezle içiyor 😔 alfamino bizim mama siz hangisini kullanıyorsunuz?
AA201207 SEDANURRRR hemen geçmez kim söylüyor 😊 yorum yapan arkadaşlar da geçmediğini söylemiş zaten. Kilo alımı yavaşsa ek gıdaya erken başlatır doktorunuz kilo alımı normalse de 6.ayda başlarsınız zaten katı gıda tüketmeye başlayınca düzelecek
Ayca77 SEDANURRRR belki verdiğiniz mama iyi gelmiyor olabilir, farklı bi alerji maması kullansanız, hangisini kullanıyorsunuz?
SEDANURRRR momma biz similac elecare kullanıyoruz ama ondan önce hipp içtiği için yadırgamadı hippte mamaların içinde en tatsız mamaymış
SEDANURRRR AA201207 başka bir postta görmüştüm ama kilo alımı iyi dedi doktor o yüzden tadımlara falan 5. ay bitince başlamayı düşünüyorum 😊
Atabsra SEDANURRRR canım mukusun heöen geçmesini bekleme birden bıçak keser gibi kesilmez ben 9 aylık oğlumda 5 ay diyet yaptım çok şükür gitti bitti inş sende kurtulursun