kizanasiyim Benim gibi gece banyosuna üşenen vardır bence 😂 saçlar uzun olunca yıkaması kurutması zul geliyo. Var mıdır pratik tavsiyeleriniz 😁
Birponciginanasi kizanasiyim Banyo yapmanın haberciliğini sineklere verirsen yapmana gerek kalmıyor 😂😂 Basında ne zaman 2 tane sinek görüyorsun diyosun haa benim sinekler geldi banyo yapmam lazım 😂😂😂
Lulemom kizanasiyim sen bide bana sor 🤣 saçlarım bonus. Sabah banyo yapıyorum fönle kurutmama rağmen akşama doğru tam kurumuş oluyor 🙊 akşam hayatta banyo yapamam o yüzden. Sabaha kadar kurumuyor dipleri 🤦🏼♀️
Birponciginanasi Şaka maka benim saçlar belimi geçiyor durulanmasi bir dert taraması bir dert kuruması bir dert Toplaması bi dert 🤦♀️
Motattisemuittur Birponciginanasi benimde doğumdan sonra poponun az altıydı bir gün duştan çıktım eşim arkamdan duşa girdi ve yarın kuaför paran benden git saçını kestir dedi kabin hep saç doldu almadan çıkmışım 😂🤷♀️ Neyse kestirdim tabi ama şuan göğsümün altına kadar geliyor kesince bi rahatlık geldi keşke omuza kadar kessem dedim😂
kizanasiyim Lulemom kıvırcık değilim ama dert aynı , dipler kurumuyo 😅 sonra sabah soğuğunu yiyip hasta oluyorum. mecburi banyo durumu için pratik çözüm arıyorum 🤣
Motattisemuittur Birponciginanasi aslında yap bir cesaret kestir bak nasıl bir rahatlık ferahlık geliyor 😊
gozde_88 kizanasiyim benim saçlarım belime kadar🥰 Dustan sonra balıksırtı örüyorum kurutma derdi olmuyor