Irmakprensesinannesi Sednrd doğduğundan beri formül mama kullniyrm doktorumuz 2 yaşından önce bırakmayacak dedi bize şuan 6 ay 18 günlük kizim
Lezginka Sednrd her doktor başka şey söylüyor şahsen Amerikan Pediatri Derneğini dinlicem bu hususta. Biz mama meme ek gıda şeklinde gidiyorduk, 7 aylığız, mamayı kesin dedi. Sadece çok az anne sütü ve katı gıda ile ne kadar sağlıklı olacaksa
Buse_efe Sednrd mamalar çok pahalı o yüzden ben 1 yaşına kadar vermeyi düşünüyorım sonrasında geceleri bebek bisküvisi süt karışımı veririm geceleri
esiladerininannesi 2 yaşına kadar doktor verebilirsiniz dedi bende 2 yaşında bıraktım normal süt bebek büsküvisine başladık çok nadir kardeşinden görüp isterse arada veriyorum
Irmakprensesinannesi yusufmertmom anne sütü yle aynı işte biraz da çocuğa bağlı ne kdr zamn isterse okdr içiyorlar doktorumuz da dedi çocuk ne zaman a icer se devam edeceksiniz dedi 2 yaşına kdr devam dedi
Irmakprensesinannesi Buse_efe süt çok yogun protoin içeriyor sindirimi zor doktorunuza sormadan öyle biseye kalkışmayın derim mama pahalı olsa da bebeğinizden önemli deil
Sednrd 21 aylık geceleri sırf mama için kalkıyor vermedim mi yıkıyor ortalığı doktor bir anda kesmemi söyledi yemek asla yediremiyorum akşamları çok yordu bu mama işi beni 😒
yusufmertmom Irmakprensesinannesi peki hem anne sütü hem mamayı ne zamana kadar vermeliyiz birlikte de mi 2 yaşına kadar , arada ek gıdaya da başlanmış oluyor ya ondan şaşırdım sadece. 2 numaraya 6.aya girince hemen mi geçmek gerekiyor
Buse_efe Irmakprensesinannesi normal süt değil devam sütü vede az miktarda şuan bile veriyorum sindirede biliyor bizde biliriyoz doktora danışmayı heralde
Irmakprensesinannesi yusufmertmom bizde meme ve mama gidyrz şuan ek gıdada alıyor 2 öğün şeklinde kalan zamanlarda formül süt alıyor sabh 10 da kahvaltı yaptıysa 12 -12:30 gibi formül süt sonra 14:00-14:30 gibi meyve yarım çay bardağı 16:00 gibi formül süt 18:00-18:30 gibi yogurt 20:00 gibi de akşam yeni 22:00 süt ve geec uykusu tabi bu saat ler öylesine söyledim ama bu aralıklarla veriyorum doktorumuz öyle demişti ayarlaması