Selamlaaar. Öncelikle hamilelik ve doğum sonrası eski fiziğini (özellikle popo) özleyenler bir toplanalım. Kendi adıma gayet sıkı ve güzel bir popom vardı, şimdi yumuşadı düzleşti e 9 ay hamilelik 1 yıl çocuktan dolayı kendini salma derken normal. 4 gündür bir video yapıyordum, inanır mısınız popo kaslarımı dahi hissedemedim ilk 3 gün ama sonra bir baktım ki kaslarımı hissediyorum ya. İşe yarıyor yani, popoyu daha kalkık ve sıkı yapıp yuvarlak gösteriyormuş. Çok isterdim ki en az 30-45 dakika yapalım amma velakin bebeler var, onlar uyurken de geberene kadar spor yapmak ı ıh, yemez. Canım yoldaşlarım, poposu düzleşip yumuşayıpta eski halini özleyen canım kadınlar, gelin beraber yapalım ya 2 gündür motivasyonum düştü hobidi gırtlak yemek ve tatlıya sardım spor yalan oldu. 15 dakikacık yahu… 15 dakika ve daha sıkı bir popo! Şimdi size link bırakacağım ve 1 ay bunu yapacağız inşallah tamam mı? Bitirirsekte o 15 dakikaya bir 10 dakika daha ekleriz vee spor alışkanlığı kazanırız. Yememizi durduramayız belki ama zamanla o da olur be. Zayıflar da yapsın bu arada ben zayıfım az göbek var ama popodan başlamak istedim, büyütüyormuşta aynı zamanda. Öncesinde kalça aktivasyonu videosunu yaparsanız etkisi iki katına çıkıyor bilginize.
Kalça Aktivasyonu:
Müthiş Kalça Egzersizi:
Yarına kadar (yapan bu saatte de gayet yapabilir tabii ben 3 kere gece yaptım mesela) motive olup yarın başlıyoruz ha gayret. Kimse katılmasa bile yapacağım inşallah fakat bilirsiniz ki tek yapmak sıkıcı, lütfen 15 dakikacık kaslarınızı harekete geçirin ve katılın. Katılanlar veya direkt yapanlar aşağıya gün gün yazsın. 🤸🏻♀️ Selametle. 😍