Deletedmom0099 Pamukanne1 tatlı olan her şey favorisi 😂 hiç yemek seçmez her şeyi yer ama tatlı görünce akan sular durur 🙈 bugün 2 dilim ev yapımı trileçe yedi zor aldım elinden 😂
Saitkereminannesi Pamukanne1 Makarna balık sebzeli şehriye çorbası şehriye yogurtlamasi ay çoğu yemeği çok seviyor sanki
cekoslavakporseleni Pamukanne1 tartışmasız tarhana 😂 iştahsız mı yemek mi yemiyor yap bir tarhana gönlümüz şenlensin 😂😂
Deletedmom0099 Saitkereminannesi aa ben hiç turşu vermedim evde pek tüketilmiyo ama tepkisini de merak ettim şimdi siz söyleyince 😂
Saitkereminannesi Deletedmom0099 Bu sene turşu yapmadım diyebilirim ev yapımı hazır alıyoruz 2 günde bitiyor zamanı getirse çok yaparım abur cubur yerine turşu yesin 🤣
Gozdeeeeee711111 cekoslavakporseleni tarhanayi pisirirken nasil yapiyosunuz benimki cok sevmiyo farkli bi teknigi mi var acaba
Deletedmom0099 Saitkereminannesi bir cips bağımlısına bunu söylememeliydin 😂 bir de turşu batağımız çıkmasın şimdi 😂
Saitkereminannesi Deletedmom0099 onu soylemiyorum bile linç gelir şimdi cips mi veriyorsunuz diye çok seviyor ama saglikli gıdalarda yediği için veriyoruz
Deletedmom0099 Saitkereminannesi hee yok ben onu kendim için dedim kızıma vermiyorum 😂 sizin yazdığınızı eksik okumuşum 😂 karşı değilim isterse yer zamanı gelince ama şuan küçük 😂
Deletedmom0099 use_use 1 yaşından sonra evde yaptığım tatlılardan vermeye başladım. hazır puding tarzı şeyler değil ama kek yada sütlaç gibi sütlü tatlılar şerbetli ve hazır paketli bisküvi tarzı giren tatlıları vermiyorum
use_use Deletedmom0099 Şeker yerine elma suyu konsantresi kullanabilirsiniz, aynı tadı veriyor. Şekerin bebeğiniz için bir faydası yok ancak ileriye dönük zararı var.
Deletedmom0099 Saitkereminannesi henüz o yaşa gelmedik ama anladığı zamana gelince bizde aynısı olucaz muhtemelen 😂