kahvekolik_anne İyi akşamlar kızlar Karaca’nın hatır hüps kahve makinesini kullanan ve memnun olan var mı ? Eşim bana hediye aldı fakat hiç köpüklü yapmıyor internetten videolarına bakıyorum gayet köpüklü oluyor. Acaba ben mi bişeyini eksik ya da yanlış yapıyorum 🙈
Reyna kahvekolik_anne bende sütlü olanı var 1.5 senedir kullanıyorum mis gibi köpüklü yapıyo. içinden çıkan ölçü kaşığı ile koy kahveyi ve iyice karıştır
Klymeneninatlasi kahvekolik_anne kahve çifte kavrulmuşsa mesela makine yakıyor kahveyi köpüksüz oluyor 🤷🏻♀️ Kahveden olabilir mi?
Adayildiz kahvekolik_anne ben hiç karistirmiyorum önce suyu üstüne kahveyi koyup başlatıyorum bol köpüklü oluyo
Deletedmom0099 kahvekolik_anne nemli bi bezle hazneyi koyduğumuz yerin üst tabanını silin, orda bi göz varmıs köpüğü o yapıyomuş kitapçıkta da yazıyordu hatta benim çok köpüklü oluyor her zaman
kahvekolik_anne Reyna evet o kaşıkla koyuyorum iyice karıştırıyorum yine olmuyor, videonun birinde karıştırmayın daha çok köpük oluyor diyordu karıştırmadan da yaptım yine olmuyor
bbmoms kahvekolik_anne kahve olunca otunce makine hemen almayın biraz bekleyin hemen çekince de sanki köpük gidiyor ben öyle sezdim bendeki de hups memnunum ben
kahvekolik_anne bbmoms yeni kahve ilk açılışı onunla yaptım. Hatta acaba kahveden mi diye de düşündüm çünkü farklı bi marka almıştım bu sefer. Ama başka makineyle yaptım gayet köpüklü oldu. Kahveden olmadığını anladım
kahvekolik_anne Klymeneninatlasi başka makineyle denedim köpüklü oldu bunda köpüksüz oluyor. Kahve dünyasının orta kavrulmuşunu aldım. Çok memnun vardı çevremde
kahvekolik_anne Adayildiz ben önce kahve koyuyorum ondan mı acaba. Yarın onu da denerim teşekkür ederim
Klymeneninatlasi kahvekolik_anne bende onu kullanıyorum ama makine yakmıyor cidden çok güzel kahve olmazsa bir servise gönderin
Adayildiz kahvekolik_anne önce kahve konulmaz diye biliyorum ondan olabilir normal cezvedede yapsam önce suyu koyarım
kahvekolik_anne Adayildiz bugüne kadar hep önce kahve koydum yarın önce su koyup deneyecem. Belki öyle olur
kahvekolik_anne Klymeneninatlasi ya en sonunda öyle olacak galiba kargoyla falan da hiç uğraşasım yok 🙈
Klymeneninatlasi kahvekolik_anne bir problem yaşamadım ben şahsen hatta kardeşimin çeyizinede hediye olarak aldım genel olarak çok memnunum ☺️ Ama internette bu tarz yorumlar okumuştum sanırım biraz şans işi 😔
kahvekolik_anne Klymeneninatlasi aynen şans işi. İnternette videoda köpüklü görünce sinir oluyorum benimki neden olmuyor diye 🙈