Hnm44 6 aylık bebeğim iki aydır burnu tıkalı ağızda. Nefes alıyor uyuyunca da horluyir bazen nefes alamıyor uyanıyor . Burunda et olabilir mi ???
Melekce Hnm44 benim bebeğim de öyle sürekli bir hırıltı sesi gibi var uyanıkken daha fazla acaba geniz eti mi var ya 5 ay 10 günlük 🤦
Yaseminozklc Hnm44 bende doktora götürmüştüm o yüzden sıkıntı yok dedi, ilerleyen zamanlarda normale döner, kemikleri daha iyi gelişmediği içinmiş endişe etmeyin , benim eltimlerin çocukları da öyle
AbrhamH Hnm44 geniz eti şişmesi olabilir. Alerjik olabilir. Bizimde bir ara oldu deloday ilac yazdi doktorumuz. Onu 7 gun kullandik bide sprey kullandik burundan oyle gecti. Sprey ismi de xlear
Aysnndoruk Cnm benim bizde öyleyiz 20 aylık alerjik tamamen geniz etinden şüphelendim goturdum yok bademcikleri iriymiş oda burnunu tıkıyormuş doğdu doğalı rahat bir nefes alamadı geniz etine ilaç kortizonlu sprey veriyolar bademcik 3 yaşına kadar busey yapılmıyo alerjiye zaditen veriliyo
Hnm44 Aysnndoruk çok teşekkür ederim. Birşey soracam geniz etti yada alerjik nasıl anlaşılıyor acaba Dr. Cihaz ile mi bakıyorlar
Nursanem AbrhamH AbrhamH merhaba KBB ye mi götürdünüz acaba şikayetimiz aynı xlear kullanıyoruz ama hala geçmedi
AbrhamH Hnm44 bizde geniz eti cikmadi canim aslinda. Bizim geniz akintimiz vardi ama ben geniz eti mi diyip goturdum cunku cok horluyodu ama oncesinde oyle biseyi yoktu. Geniz akintisindan dedi doktor. Bi de alerjik olabilir dedi bize bitkisel surup ve sprey yazdi eger dedi gecmezse demekki alerjiktir. Icirdim gecti cok sukur. Alerjik degilmis ve geniz eti yokmus yani. 2 yasindayiz. Sanirim o zmnda 1bucugu gecmisti