Betulemre Kızlar bu testi yaptıran varmı? Yaptırınca bi ağrı acı oluyormu ilk kez yaptırıcam merak ediyorum😏🙄
ozdenarda Betulemre ben yaptrdm doğum sonrası hiç bir acı olmuyo anlamıyorsun bile muane ederken baktm bitti gitti
Saadiyeee Betulemre bende yaptırdım korkarak gitmiştim hiç bişey hissetmedim bile korkma acı vs olmuyor canım
Kuzumveben Betulemre yok aci ağrı olmuyor canim muayne esnasinda kendini kasma cok kisa saniyelik bisey zaten
Betulemre ozdenarda bende gidicem doktorum soyledi sezeryan ile dogum yaptim alttan muayene bile yaptirmamistim korkudan onu da merak ettim tesekkür ederim 😘
ozdenarda Betulemre hiç acimiyo canım ben normalden sezaryene dönen doğum yaptm iki gün yattm 50 kez çatı olmusumdr 😃
Minikurabiye Saadiyeee ne zaman yaptırmak gerekiyor bende yaptırıcam ama Bi zamanı süresi felan var mı
kuzeyto Betulemre ben yaptirdim dogumdan sonra, biraz acidi ama dayanilmicak bisey diil. Benim canim asiri tatlidir ben biraz acidi diyosam normal birinin hic acimaz😂
GizemDmlSak Hic agri hissetmiyosun kendini kasma yeter kulak cubugunun uzununu dusun onu rahim agzina suruyolar ve hersey bitiyorrr ☺
GizemDmlSak Betulemre hic acimiyor emin ol ayrica bizler dogum yapmis insanlariz sezeryanda olsa normalde olsa acinin en ust seviyesini yasamisiz baska seyler bize koymaz 😂😂😊
Tontisimm Ben yaptırmadım korktum ama annem yaptırmıştı hiç acımadı demişti sinek ısırığı gibi bişey hissediyormuşsun o kadar