Ugggg demetdemircioglu doğumum orda oldu bidaha hiç gitmedim ama endokronoloji bı tek Behçet uz da vardı mecbur oraya gittim çok kalabalık tahlil sırası bile taa nerdivenlere kadar bide ordaki çocukları gördükçe insan daha kötü oluyo bidaha gitmek istemiyorum Allah düşürmesin hepsine acil şifa versin çok zor
Ugggg demetdemircioglu eğitim araştırmalarda var eksik bilgi olmasın tepecik ,9eylul ,Ege ünv,Yeşilyurt ,Bozyaka buralarda da vardir
Babe Neslihansr benim kizm da koltuklar dahil her seyi agzina sokmak istiyor.hatta gorumcelerim filan biz yemek yerken bakarken elini filan uzatinca ayyyy cani cektiiiiii diyorlar 😒 bir turlu anlatamadim bebekler dunyayi agizlariyla kesfeder diye
Tuba Babe aynen bizde misafirlikteydik limonata getirmişti ev sahibi. Oğlumda sarı rengi çok sever hemen bardağı alıp ağzına götürüyordu. Ev sahibi de tutturdu canı istiyor biraz ver içsin yazık diye😬😒
Tuba Neslihansr benim oğlumda 5 aylık ve yaklaşık 2-3 haftadır aynısını yapıyor. geçen evdeki kediyi tutmuş ağzına atıyordu nerdeyse😂 ağızlarıyla keşfediyorlar her şeyi, açlıkla alakası yok☺️
Babe Neslihansr cnm bebegini en iyi sen tanirsin emzirme doyurma sıklıgni sen bilirsin kulak asma aldiris etme kilosu boyu doktoruna gore normalse stres yapma
Babe Neslihansr ek.gidayla toparlanir merak etme hem zayif olsun ne olacak onemli olan saglikli olmasi👍🏾