Gozdeeeeee711111 30 milyon kelime kitabini alip okuyan var mi acaba gercek cocuk yetistirme acisindan faydali oldugunu dusunen var mi
Yazaksami Gozdeeeeee711111 teeee hamileyken okumuştum yararlı tabiki aklınızın bir köşesinde kalan şeyler oluyo illaki
GALADRiELL Gozdeeeeee711111 yararlı canım ben hamileyken okumuştum gerçekten okunması gereken bir kitap.
melasya Gozdeeeeee711111 her ebeveyn in cocugu 3 yasina gelmeden okumasi gereken muhtesem bir kitap.cunku cocuklarin beyni 3 yasina kadar %80 tamamlanmis oluyo.konusmak ogretmek anlamak icin neler yapmaliyiz bir cok veriye ve univ arastirmalarina dayanarak acikliyo.alin okuyun
Gozdeeeeee711111 GALADRiELL bende okumak istiyorum almayi dusunuyorum biraz pahali bi kitap o yuzden fikir almak istedim gercekten faydasi var mi merak ediyorum ama cogu insan gereksiz buluyo
GALADRiELL Gozdeeeeee711111 kesinlikle gereksiz değil bebeğin doğduğu andan 3 yaşına kadar süreçte beyin gelişimine nasıl katkıda bulunabileceğimizi anlatıyor. Biraz ağır bir kitap o yüzden gereksiz buluyor olabilirler
Yazaksami Gozdeeeeee711111 uyguluyorum tabiki de kitap böyle madde madde şunları de bunları yap demiyor. Bilimsel olarak gerçek yaşanmış olaylardan sonuçlar çıkarıyor.