Lulemom 6 ay 2 günlük bebeğim. 2 gündür solu normal emiyo sağı emmek istemiyo. Silikon uç takarsam sağı da emiyo. Uykusunda bile sağı emmek istemiyo. Ters emzirmeyi de denedim emmedi. Neden acaba bilen var mı
Merve Lulemom kızımda sağ göğsümü reddetmişti 4 aylıkken. 23 aylık olana kadar da sol göğsümü emdi 🥰solda süt akışı daha hızlı ve çoktu. Muhtemelen o yüzden
Esra7834 Lulemom benim kızımda 4 aylıktı bıraktı yaşına girecek hala emmiyor sağ bayağı küçüldü ama yine de süt çıkıyor
Nealakasivarrr Lulemom bizde de hep sağ emildi. Sol emilmedi. 14 ay ikisini de emzirdim. Ama son 3 aydır sadece sağı emziriyorum. Diğer göğsüm çok çekti yeter
citlembikannesi Merve aa benim de emzirmeye emzirmeye sağ göğsüm küçüldü süt gelmiyo bende korkuyordum tek memeyle emzirebilir mi diye cok sevindimm bebişim 1 aylık daha
Serife3304 Lulemom başlarda sağıp veriyordum ama bir süre sonra o da yoruyor insanı evet başta rahatsız etti birkaç defa tıkanıklık sertleşme oldu ama sıcak kompres yapıp sağdım geçti
Tweetyy Lulemom benimde 1 hafta 10 gündür sag emmek istemiyor burun pozisyonları denedim. Gece veriyorum sağı bide gun icinde uykuluyken emiyor bazen. Surekli teklif ediyorum ama zorlamiyorum arada tutmaya başladı
Tweetyy Pinkribbon yatarak emziriyorum oyle aliyor sag memeyi. Genelde kucagimda emmiyor bazen uykuluyken falan aliyor. Ilk basta bebegimi yatırıp ustune dogru uzandım biberon gibi tuttum sonra yanina yatırıp emzirmeye başladım