Wanderlust Wonderm ADAC testinden gecmis her koltuk guvenilir ve saglamdir onlar icinden secebilirsiniz. Bana en cok onerilen BeSafe izi comfort olmustu mesela
unkurabiyesii Wonderm besafe izi turn aldık biz okadar memnunum ki . Güvenliği rahatlığı bir yana arabada asla durmayan kıyametleri koparan kızım, uslu uslu etrafı izleyerek gidiyo. Kucağa gelmeden uyumazdı koltuğunda uyuyo. Maşallah diyeyim :)
Tuba Wonderm adac test sonuçlarına mutlaka bakın almadan önce. Ben cybex pallas fix tercih ettim ikisindede😌
Melzey12 Wonderm besafe izi turn tercih ettik kızım için. Biz çok uzun yol yapıyoruz kızım çok rahat etti. Zamlarla fiyatı epey artmış ama yine de değer.
Wonderm Tuba o kadar secenek var ki aklım karışıyor mesela 4 veriyosam 5 veriyim daha iyi olsun diye diye ilerliyorum🤦🏼♀️😂
Wanderlust Wonderm daha yeni aldk biz uzun yollar yapiyoruz henuz uzun yola gidemedik ama sehirici kullandik simdilik memnunuz
Tuba Wonderm fiyatları bilmiyorum hiç ama adac testlerini geçtiyse ucuz veya pahalı fark etmiyor 😄 ben bide 9-36kg için uygun olmasını istedim yine almamak için. Bi kere olsun iyi olsun dedik😅
Helio Merhaba, biz britax römer advansafix ıv r aldık. 9-36 kg. İki kere almak gerekmeyecek. Bir de adac testli.
Arendenizinannesi Helio yükseltme özelliği var mı peki bebegınız camdan dısarıyı rahatlıkla izleyebiliyor mu?