Arendenizinannesi Arkadaslar merhaba. Bebegım 5 ay 11 gunluk. Henüz diş cıkmadıgı gibi diş etlerinde de kabarma yok. Bebeklerinizin diş etleri ne zaman kabardı ne zaman ilk dişleriniz cıktı. Azıcık stres yapmaya basladım
kartalice2020 Arendenizinannesi kızımın 6,5 aylıkken çıkmıştı..şimdi oğlum 6 aylık sanırım dişleri çıkacak..doktora sordum ablası ne zaman çıkardıysa yada sizler küçükken ne zaman çıkarmışsanız çocuklar da o zamanlarda çıkarır dedi
birfincantuzruhu Arendenizinannesi 5 gün sonra 15 aylık olacak 13 bucuk aylıkken ilk alt kesiciler patladı 🙈 suan üst 2 kesiciler ve alt iki köpek dişi yani 4 diş birden cıkıyor 🤦♀️🤦♀️
Daphne2021 Arendenizinannesi 7 aylık olduk huzursuzluğu var ama kendileri hala yok maalesef bekliyoruz bizde çıksın artık diye
Ayssss1 Arendenizinannesi 5 buçuk aylıkken çıkarttı alttan 2 tane huzursuzluğu olmuşt ama diş olduğunu düşünmemiştim diş etinde hiç bir belirti yoktu çünkü
Arendenizinannesi Ayssss1 bızımde diş etlerinde belırtı yok ama bugun cok huzursuzdu mızmızdı salyalarımız haddinden fazla el agızdan hıc bısey cıkmıyo bılmıyorum kı dişten mi
Esra26 Arendenizinannesi Kızımın dün çıktı ilk dişi. 6 aylık olmasına 4 gün kala. Kabarma vs fark etmedim ben kontrol de ederdim hep. Sadece biraz huysuzdu 8-10 gündür.