UmayGmz Nisanda 1 yaşına girecek bütçem 300 tl ne almalıyım bilmiyorum basit bişey olmamalı çok hoş bişey olursa biraz bütçemin üstüne çıkabilirim bebegin kullanıp zevk alacagı bişeyler olmalı
SeverusSnape UmayGmz aktivite masası alabilirsiniz. Bebeklerin uzun süre ilgilendiği bir oyuncak. Fisher Price Linkimals serisinde de güzel ve eğitici oyuncaklar var.😊
[silindi] UmayGmz parayı zarfın içine koyup veya doğum günü kartının içine koyup verebilirsiniz annesine belki annesi kullanır bana para verseler daha hoşuma gider oyuncak koyafer baydı artık
Bal-Kaymak UmayGmz e bebekte hediye kartları var . Tutarlar değişti mi bilmiyorum 250 , 500 ,750 vs diye gidiyor. Hediye kartı verseniz daha güzel olur bence. Ben daha çok sevinirdim mesela. Ne isterse alabilir . Hemde yine bebeğe alınacak şeyler almış olur.
Barlasb10 Eğitici oyuncak alabilirsiniz eğer yoksa ya da scooter olabilir hem ileride çok kullanışlı olur. Bir de Lego tabi bize bir sürü gelmişti
UmayGmz [silindi] ya bize o şekilde yapmışlardı hoşuma gitmedi şahsen düşünüp hatıra kalabilecegi bişey olsaydı daha hoşuma giderdi parayı harcadık şimdi bunuda amcası yengesi almış diyebilecegimiz bi şey yok ortada
dilfiruz UmayGmz -1 yaş ve üzeri için etkinlik kitabı -uzaktan kumandalı araba -scooter, veya bisiklet -digital çizim tableti bu basit olanlardan çocuk için 😂 -kitap okumayı seviyorlarsa annesi ile ismine özel hikaye kitabı sihirli yolculuk https://www.sihirliyolculuk.com/ https://www.sihirliyolculuk.com/isme-ozel-hikaye-kitabi aklıma geldikçe yine güncellerim🥰
Zeyno111 UmayGmz Scooter veya bisiklet çeşitleri güzel bir hediye olabilir. Zara’dan bir hediye kartı da hiç fena olmaz mesela istediğini alsın yoksa seneye giyeceği kaliteli bir mont olabilir kıyafet olacaksa 😅
Ates_mami UmayGmz bugün görümcemin çocuğu 1 yaşına girdi. Kutlama olmadı sayılır ama hediye aldım. Baktım herşeyi zaten var. Eksik birşeyleri yoktu. Olsaydı onu alırdım. Bugün gittim e bebekten 1 tane uzun tulum takımı seneye giyeceği kışlık model. Bir tane tişört şort takımı bu yaz giyer. Kitap çok seviyor oğlu. 2 tane sesli kitap ve emzik emiyor ve sürekli zincirini kırıyor. Emzik Zinciri aldım. Hepsi 250 TL tuttu. Eksik birşeyi varsa onu alın. Yoksa da giysi yada oyuncak işte. Hep kullanabileceği birşey olabilir.
VERA19 UmayGmz Aktivite masası,yürüme arkadaşı tarzı seveceği kullanacağı bişey geldi aklıma🐥 Veya ayakkabı olabilir.Benetton ayakkabıları çok görüyorum bu ara😌