DenizAnasi06 Gozumuzub biri surekli capakli kendi sütünü sür dediler yaptım çayla pansuman masaj dediler yaptim damla verdi doktor kullandim ama bi turlu gecmedi yavrumun tek gozu acilmiyor temizliyorum acik hale getiriyorum uyuyup uyandiktan sonra yine ayni sorun nasıl gececek bu 😔😔
AnlatmayaGerekYok DenizAnasi06 canım sezaryanla doğan bebeklerde çok sok görülürmüş bu durum. Normal doğum anında bebek kanaldan geçerken gözyaşı kanalları açılırmış sezaryanda bu durum olmadığı için gözyaşı kanalları tıkalıymış. Benim kızımda öyle daha dün götürdüm hastaneye. Doktor dediki damla kullansanda fayda etmez yeniden olacak bu 1 yaşına kdr devam eder. Youtubedan yaz gözyaşı kanalları tıkanıklığı masajı diye onu yap bebeğine anca öyle düzelirmiş. Bir de benim doktor dedi ki çapak olunca silme yüzünü yıka çapak silerken çizik yapar canı acır
minikmucize DenizAnasi06 bende bekleyim burada . Bizimde bir gözümüz çapaklanıyo ve zaman zaman gözyaşı acaba diğer gözünün gözyaşı kanalları mı tıkalı diye düşünür oldum
19asel DenizAnasi06 benim kızım da 5 aylık doğduğundan beri bi gözü çapaklı göz masajı yapıyorum damla kullanıyorum çayla temizliyorum hâlâ aynı geçmiyor 🙄🙄
Gulus_2667 Gozyasi kanali tıkalidir buyuk ihtimalle.masaj yapiliyor.2 yasina kadar gecmezse ameliyat ediliyor.kucuk bi operasyon.kizimin 2 gozunde dr vardi.birini masajla actik, digerini 2 yasina gelmeden sonda ile actilar.
Bensu0988 Bizde sürekli aynı sorun vardı göze sürülebilen serum fizyolojik var ondan verdi doktorumuz onunla iyice temizledim pamukla sildim burnunada dok dedi göze giden damarlar burundanda geçiyormuş burnunada doktorum birde antibiyotik damla kullandım masaj yaptım sürekli 1 haftada geçti