Nsykt Simgeavcu altı delikli saksı kullanın, bu sekilde hava alabilir fazla suyunu atabilir. O zaman düzelecektir.
Dragon2018 Simgeavcu benimkide böyle oldu. Sürekli çöl veriridi güney tarafında olması lazım perde arkasından güneş pek su sevmiyor sanırım kurudukca ve her sabah dönmesi gerkiyormus
Cikilettaammm2107 Bir soru da benden gelsin o zamn bu konu ile alakalı. Aloe vera bakımı nasıl yapılır? Yardımcı olursanız sevinirim.
RasayiAA Cikilettaammm2107 direk güneşe maruz kalmasın. Toprağı kurudukça sula. Toprağına muz kabuğu yumurta kabuğu doğrayıp kat. Kendimce yaptığım şeyler bunlar. 😅
Simgeavcu Cikilettaammm2107 babaannem karanlık ama havadar yere koymuş inanır mısınız, alovera coşmuş bissuru
Sare35_ Cikilettaammm2107 instant maya çok iyi geliyor coşturuyor 15 gün veya ayda 1 verin bitkilerinize 1,5 lt suya karıştırıp
Cikilettaammm2107 Simgeavcu yaa bende güneş alan yere koydum gideyim de hemen alayım ordan. Teşekkür ederim 😘
Seyhan06 Simgeavcu bendede 2 tane var hep yaprakları soluyor niye anlamadım toprağını değiştirdim yine aynı
simiyyy Seyhan06 çeşme suyundaki yoğun kireç ve klordan olabiliyor. Bu tür çiçekler genelde nazik oluyor kaktüs ya da sukulent grubu gibi ne bulursa yarabbi şükür diyenlerden değiller :)
simiyyy Seyhan06 valla twitterda tohum medeniyeti diye bir sayfa var hesabınız varsa bakabilirsiniz o sayfa hep değinir bu konuya. Hatta mesajlara cevapta veriyor dm açık profilinde
Asel2154 Sare35_ kısın kur verılmez cıceklere yazın da bazı kürler 15 günde fakat maya kuru 1 ayda olmalı
Sare35_ Cikilettaammm2107 yönünü değiştirirseniz her gün en azından yapraklar yanmaz veya ışık alan bir yer ama ne çok soğuk ne çok aşırı sıcak sevmezler bir de yerini sürekli değiştirmeyin çok fazla da sulamayin topraktan su istediği anlaşılır ona göre şu verirsiniz