Linaaa34 Merhabalar arkadaşlar bugün menenjit aşımızın ilk dozunu yaptırdık kızım çok huzursuz sürekli ağlıyor yaptıranlar bilgi verebilirmi hiç bu kadar ağrılı olacağını tahmin etmemiştim 😔😔
gocebebirbayan Linaaa34 kaç aylık bebeğin canım. Ben 12 ayda yani bu ay ilk dozu yaptırdım bir sorun olmadı
_YanakReisinAnnesii gocebebirbayan sizinkisi 12 aylık tek doz mu olacak canım bende öyle düşünüyorum pek bir bilgim de yok açıkçası başka doz falan olacak mı acaba 😌
gocebebirbayan _YanakReisinAnnesii evet hayatım. Nimenrix (adını umarım doğru yazmışımdır ) tek doz. Boxsero iki doz
Prensesimmmm1 Linaaa34 benim kızda ateş yaptı 10 gün oluyor yaptirali biraz ağır o asi ya geçmiş olsun canım
O_mer27 Linaaa34 ya merhaba canım bizde yapırdık huzursuz değildi ama az önce tulumu giydim öyle ağladı ki su an da bacağına elimi bile vurdurmuyor öyle mi oluyor acaba neyi var bende korktum
Linaaa34 O_mer27 bize de durum aynı bacağına dokundurtmuyor bezini değiştirmek üstünü değiştirmek çok zordu çok ağladı sürekli kucağımda bırakınca ağlıyor
Cankuzuannesi O_mer27 bacağında ağrı yapıyo ateş olmasa da bacağı ağrıyor benim eşim doktor hatta o dedi ki bu aşı çok ağır ağrı duyuyor hemen verdim sonra bekletmeden verin 🙏🏻
biberonmamasi gocebebirbayan bu isteğe bağlı mı? İki doz veya tek doz seçmek bende yaptıracağım da 12. Ayda yapılabiliyor mu
irva Linaaa34 Biz bugün bexsero’nun son dozunu yaptırdık.Şükür bitti özel aşıları.Hiç birinde ateş vs problemleri yaşamadık.Huysuzlukta olmadı hiç.Biraz ağır bir aşıdır ateş huzursuzluk yapabilir.Çok huysuzsa calpol verin.Yarına bir şeyi kalmaz merak etmeyin.😊🙏
Cankuzuannesi Linaaa34 bexero korkunç bi aşı bizde de olmuştu ilk dozda hemen calpol verin ben aşıdan gelir gelmez vermediğime pişman oldum ateşi çıkmasa da vermeye devam edin saatlerine göre çok geşmiş olsun şifa olsun inşallah 🙏🏻
Linaaa34 Cankuzuannesi aminn inşallah hastaneden gelince aslında içirdim calpol ama cidden çok kötü bir aşıymış diğer dozları yaptırırımıyım bilmiyorum şuan bebeğim mahf oldu ağlamaktan 😔