Grininyuztonu Kızlar 3 buçuk aylık oğlum sma mama içiyor her içtiğinde çıkartıyor ama kilo alımı iyi sizce yaramıyor mu? Yarın hastaneye götüreceğim ama başına gelen varsa diye sormak istedim.
Brfn Grininyuztonu reflüsü olabilir.. sma değil ama hipp iciyodu kızım 6 ayına kadar hep kusuyodu reflu demişti doktor sonra keçi sütlü mamaya geçtik Golden Goat kusması durdu.. 1 aydır da sma kullaniyoruz arada çok nadir kusması oluyo.. ama siz yine de doktora sorun
sarmaliklahana Grininyuztonu bizde ilk günden beri SMA optipro kullanıyoruz. Valla ilk zamanlar sütüm yoktu 120 verdiğim oluyordu 1 tatlı kasıgı kadar cıkartıyordu. Ama son 1.5 aydır 90 cl veriyorum cok ac değilse yada 1 saat önce emdiyse 60 ck veriyorum. 5 ay 8 günlük kızım. 67 cm 9 kılo 🙄 meme +mama gittik hep
Sevimliayicik Grininyuztonu orda yazanları içmek zorunda değiller ki her bebeğin kapasitesi farklıdır kimisi ayından fazla içer kimisi ayından az sayılara takılı kalmayın bebeğinizi en iyi siz tanırsınız doyuyorsa doyuyordur doymuyorsa doymuyordur bunkadar basit😉
Sleepwalker Grininyuztonu Normal kusmasi mamadan degil bende sma kullaniyordum ama benim bebegimde reflu vardi ne icse kusuyordu 6 aylik oldu anca gecti kusmasi