Janss Aminenin_annesi Est. Helal olsun . Onlar için büyümek öyle zorlu bir süreç ki 😌 Bize sabır onlara da güç ☝🏻🤲🏻
Janss Ozge_AyazEfee Benim boyum kısa artık ayakları karnıma değmeye başlayınca vakti geldiğini anladım 😂
Ozge_AyazEfee Janss hahahahahajja 😂😂😂 bizimki de zayıf olduğundan mütevellit bacaklarım yorulmuyor, o yüzden hala sallıyorum çaktırma 🤫😂😂
Sena52 Janss canım benim Allah razı olsun çok teşekkür ederim bir türlü kendime indiremedim ücretli olduğu için 😔 çok mutlu ettin beni 😘😘
Janss Sena52 34 gün sonra atağın bittiğini yazmamışım 🤦🏼♀️ Rica ederim . Beni etiketleyin zamanı gelince ben yine bakarım 🌸😇
Ozge_AyazEfee Janss teşekkür ederim 🥰 benim de çok hoşuma gidiyor 🤗 uzun süre bunu kullanmıştım, tekrar yadedeyim dedim 😊😂
Janss Ozge_AyazEfee Kıskandım biliyo musun 😌 Miraç prematür doğdu mikrop olur diye fotoğraf çekimi yapamamıştık . 🤦🏼♀️ 1 yaşta da yapamadık baba yok 🤦🏼♀️😂 Üzüldüm kendime .
Janss Sena52 @ işareti yapıp devamında benim kullanıcı adımı yazıyorsun etiketlenmiş oluyorum ben de 😌
Cerenes26 Janss slm. Benim kullandığım harika haftalar programında yazıları seçip başka bir yere yapıştıramıyorum. Nasıl yaptın?