Blueedreamssx Kızlar 2 ay önce normal doğum yaptım son günlerde arada bir yeşil akıntı geliyor ve kokuyor yeşil akıntı gelmese bile genede kokuyor sizce bu normal mi? İdrar yanmalarımda yok
Tosbik_berram Blueedreamssx Bende de öyle oluyor,doğum yapalı 8 ay oldu son 3 aydır koku var bende de ama yanma vs. Yok anlamadım gitti🤦♀️
Derya3338 Blueedreamssx muhtemelen enfeksiyon kapmışsınız. Akıntı rengi normal değil çünkü. Ben de aynı durumu yaşamıştım. Doktora gittim. Fitil kullandım. O şekilde kurtuldum. En kısa sürede doktor giderseniz sizin için daha sağlıklı olur.
Blueedreamssx Banu43 bende bilemedim bir yandan zaten ilişkide korunuyoruz iç çamaşırımıda temiz tutmaya çalışıyorum genede kokuyor anlamadım gitti
Blueedreamssx Tosbik_berram işte bende aynı o durumu yaşıyorum en son doktora gideceğim başka çarem yok
Blueedreamssx Derya3338 en erken şekilde gideceğim bebeğim yerinde durmadıpı için kimseyede bırakamıyorum
Derya3338 Blueedreamssx yanma bende de yoktu. Doktorum yaşın küçük olduğu için vücut bazen bazı yan etkileri tolere edebiliyor dedi. Ama sonuçta bu hastalık sende var ve tedavi edilmesi gerekiyor dedi