Hazalperi Kızlar kalın yaprak hikaye kitabı önerilerilerinize ihtiyacım var orta boylarda büyük sorular kitabım gibi kalın yaprak ama daha küçük tarzda
Vera1810 Hazalperi mutlaka mikoda yayınlarına bakın. İlk hayvanlar kitabı ve ilk kelimeler kitabı var bizde hem kalın hem cok renkli ve güzel boyutu da orta boy
Wanderlust Hazalperi Ben Kimim? - Meslekler Taşıtlar - 10 Kitap - Toplam 100 Sayfa https://www.hepsiburada.com/ben-kimim---meslekler-taitlar---10-kitap---toplam-100-sayfa-p-HBV00000KF9D7?magaza=My+Perla&url_src=ios-product-detail bu serinin hayvan kitaplarindan aldim 10 aylik bebegim cok seviyor oneririm
SweetPaw Hazalperi eolanin minik kitaplar serisi var, birde sincap kitaptı sanırım benim minik kütüphanem. İkisininde kitapları avuç kadar. Çok rahat kavrayıp kendileri sayfaları çevirip bakabiliyorlar
Wanderlust Hazalperi bir de a101 de vardi minik hayvanlar kitabi el kadar cok guzel onlara da bakabilirsiniz 6-8tl fiyatlari da kalin ve minik guzel☺️
Pinar_kb Hazalperi meşe palamudu ormanindan masallar serisi, eric carle kitapları, büyüyorum kelebek ve serisi, pop-up kitaplar, iş bankası hareketli kitaplar, tavşancığın yarasını sarar mısın ve serisi ilk etapta aklıma gelenler 👍
Wanderlust Hazalperi is bankasi yayinlarinin hareketli kitaplari var onlara bakabilirisniz hikaye tarzinda kalin orta boy ve cok guzeller
Hazalperi Wanderlust ya bir adet aldımda kızım ilk bakmada bir sayfayı yırttı 🤷♀️Ondan daha sağlam birşeyler bakıyorum
Wanderlust Hazalperi aslinda baya kalin onlar ben simdiye kadar onlardan kalinina rastlamadim ama umarim gonlunuze gore bulursunuz ☺️