Lolita Ilk aşımızı doğum sonrası vurulduk.2.si 1.Ayın sonunda die biliyorum yanlışım varsa duzeltin arkadaşlar.Konu ile alakalı hiç bir bilgilendirme yapılmıyor.Bende çok yorgunum unutuyorum.Konu ile ilgili sizi kim bilgilendiriyor acaba.Kslitli olduğunuz sağlık merkezi ebesinin bilgilendirmesi gerek miyor mu ?
YagmurunAnnesi Lolita 1 ay olmadiysa henuz 1. Ayında gidebilirsin saglik ocagina. Bilgilerini ver. Sonra onlar ariyor zaten asi zamanlarinda. Bir de asi karti vermeleri lazim vermezlerse iste. Orada ne zaman gelmen gerekiyor tarihi falan yaziyorlar
Minikprens Lolita canım biz ilk aşımızı 1 aylıkken vurulacaz öyle çağırdılar sağlık ocağından ayın 2’sinde 1 ayımız olcak hepatit b aşısı vurulacakmış
deletedmom4842 Lolita ilk topuk kanı alınca bize aşı kağıdı verdiler şu tarihte ilk aşı var diye ebe söylüyor
YagmurunAnnesi 15 Temmuz dogumluyuz. 1. Ayda 15 Agustosta aşı olduk. 2. Ayımız dolunca (26 Eylul de) 3 aşı olduk. Bunun icin saglik ocagi ile iletisime gec ama cunku verem asisi da var icinde o her gun yapilmiyor.
Lolita YagmurunAnnesi cnm 1ay 3 gunluk olduk bu gün mesaj attım ilgilenen ebeye daha ses seda çıkmadı çok ilgisizler...
Lolita [bilinmeyen] 1 ay 3 gün olduk bu gün Ben bilgilendirirler diye düşünüyordum fakat bu gün aklıma gelmese unutulup gidecek :(
Lolita deletedmom4842 canım bizim ilk topuk kanımız da ikinci topuk kanımız da doğum yaptığım hastanede alındı 35 haftalık doğum yaptım ben bebeğim kuvozde kaldı vs ama ebem beni arayıp bilgileri falan aldı.Su tarihte asiya gel demedi
Lolita deletedmom4842 Canım ben erken doğum yaptim35.haftada bu sebepten bebeğim küvöz e alındı.Ilk ve 2.topjkvkanimiz doğum yaptığım hastanede alındı.Kayitli olduğumuz sağlık merkezindeki ebeye bütün gerekli belgeleri Watsapp tan gönderdim.Bilgilendirmeso gerekiyordu.Oda unutmuş.Neyse ki aşımızı olduk şükür...