birmelekannesiiio Z1414 ben 6 ayında kahvaltıya koyuyordum karıştırıp yediriyordum sonra öğrendim ki ayrı ayrı yemezmiş öyle yaparsam ve bıraktım şimdi 10 aylık arada eline veriyorum kendi yiyo e bebekten aldım keçi sütlü marketten de alıyorum cicibebe
birmelekannesiiio Z1414 mesela yumurta direk verince istemezmiş bebe bisküvisine koyup verirsek bende bıraktım şuan ben nasıl yiyosam oda öyle yiyor hiç bişeyi karıştırıp vermiyorum
nacar5 hünnap keçiboynuzlu bebek bisküvisi aldım cok güzel hem pekmezli. tam bugday unlu. sabah yogurt bebek bisküvisi irmik vs kahvaltı veriyorum 1-2 gündür cok güzel oluyor tadı öneririm.
Deletedmom5284 Şuan en temiz içeriği olan hipp organik elmalı, hunnap diye biliyordum ama sofra şekeri varmış onda da
tgg https://ty.gl/xnuju7e127 linkte en başta ki markadan alıyorum 6. ayından beri şuan 8 aylık. el yapımı sipariş uzerine taze yapip gonderiyorlar tamamen organik katki maddesi hiç yok cok arastirarak karar verdim. 7. ayindan beri elinese veriyorum kendi yiyor agzinda dagiliyo hemen tadi da cok guzel organik elma suyuyla tadlandirilmis. bebegim icin aldigim tum organik urunler de linkte var