incisare 3 ayluk bebegim 40'ından beri emzikle uyuyo ama kucağıma alip kendime tutarak agzinda tutuyo kendi cok tutmuyor agzindan düşünce agliyor uyanikkende tutmasini istiyorum kizlar nasil araştırabilirim farkli bi emzik almak ise yarar mi🙇🏼♀️
Tuba incisare bence uyanıkken tutmasa daha iyiyi olur. Sadece uykuya geçmek için kullanması daha sağlıklı🙈 benim oğlumda sadece uykuya geçerken kullanıyor
incisare Tuba ayagimda sallamak icin istiyorum en cok aslinda cunku artik agirlasti ve hala kucagimda uyumak istiyor🤦♀️
Tuba incisare bence ayağında da sallama 🙄🙄 benim oğlumda 5 aylık emziriyorum sonra emzik verip okşuyorum uyuyor öyle.
incisare Tuba ne guzel cok sanslisiniz benim kizim malesef beni emmiyor kucagimda uzun sure pispislamadanda uyumuyor o yuzden ayakta sallamaya alistirmaya calisiyorum😔
Tuba incisare insallah ayakta sallayarak uyutmaya alistirdigina pisman olmazsin🙄 tanidigim bir cok kisi pisman oluyor☹️
Tuba incisare doğrudur bende dışarıda öyle pışpışlamak zorunda kalıyorum uyumuyor yoksa hiç🙄 işin zor cidden