Goncaalper Arkadaşlar bebeğim 8 aylık 3 aylıkken kafasındakı bıngıldak mı ne erken kapanmış böyle olup bebeği sağlıklı olan varmı
Goncaalper Goncaalper ben özel hastaneye götürdüm o zamanda normal demişti. Ama şuan bı tanıdığın çocuğu da öyle erken kapanmış korkmaya başladım. Doktor ılerliliyen zamanda zıhınsel engellı olabılır demiş
Alerjikkoala Goncaalper Kafasını düzenli olarak ölçüp takip yapıyorlar. Oğlumun erken kapandı bi sorunu yok çok şükür
cileklisakiz Goncaalper çok erken kapanmış başka doktora da götürün bence beyin gelişimi az olabiliyor
bbmoms Goncaalper merhaba korkutmak istemem kapanabilir herkesin aynı olacak diye bir şey yok ama biz ameliyatı olduk bu yüzden bıngıldak tek başına sıkıntı değil önemli olan sütür denen kemikler bunu herkes anlamıyor çocuk beyin cerrahi bakıyor nöroşirurji hangi şehirdesiniz kafasında şekil bozukluğu var mı
Goncaalper Ya ben tam hatırlamıyorum 10 günlük de olabılır çünkü. Sağlık ocagına götürmüştüm sağlık ocağı öyle öyle demişti sonra ben özele goturdum doktor. Sezryandan alakalı dedi. Şuan normal dedi bı sorun yok dedi ama şuan yine bi korku aldı