MelekRavzam Kızımın sırtında isilik gibi şeyler oldu ama alerji galiba , 6 aylık yumurta yoğurt ve çorba verdim sadece , bu durumda ne yapmalıyım doktora götürmeli miyim yada yumurta yoğurdu kesmeli miyim kendisi geçer mi , yaşayan oldu mu bunu
Neslihan-55 MelekRavzam şuan bizimde öyle yumurta ve yoğurt vermiştim kırmızı büyük büyük bazıları küçük noktalar çıkmış yarın doktora götüreceğim
Neslihan-55 MelekRavzam evet alerji olmuş dedi tadımlara başlamıştım ek gıda verirken hata yaptım sabah yumurta yedirmistim kahvaltıda akşam yatarken de yoğurt vermiştim ek gıda verirken tadımlarda ilk 3 gün aynı ürün daha sonra farklı ürün verin dedi 2 ürün için aynı anda erken dedi şimdi neyin alerji yaptığını anlayamadık yumurta büyük ihtimalle ara verdik ek gıdaya şimdi pazartesi günü tekrar baslicam
MelekRavzam Neslihan-55 peki resim ekleyebilir misiniz döküntüleri bizimki ile aynı mı acaba , eşim askeri personel yanımda değil iki çocukla hastaneye gidemiyorum, en azından sizinki ile aynıysa içim rahatlar biraz
MelekRavzam Neslihan-55 sırtında var popo kenarında biraz böyle küçücük küçücük döküntüler ama yani sırtında çok ve sık, ishali de var sizde ishal var mı
meyascan1 MelekRavzam ishal yok gaz filan da rahat yapıyor huzursuz değil işte annemler isilik olmuştur diye sadece kol kısımların da olduğu için bilmiyorum ne yapacam
Neslihan-55 MelekRavzam bizim ishal yok isterseniz doktora götürün belki kızamık falan da olabilir yada sağlık ocağına
Neslihan-55 MelekRavzam az önce baktım sirtinda var nasıl anlatsam sivilce çıkmadan önce hani kızarır daha sonradan uç cikarya aynı öyle yuvarlak yuvarlak da değil silindir gibi geniş kızarık bebekler ilk doğduklarında yüzünde sivilce gibi oluşur ya toplasan 10 tane yoktur ara ara da öyle var
meyascan1 Benim bebeğimde var sadece kol kısmıda çıktı ama tadımlara başladıktan bir 10 gün sonra çıktı ek gıdayı kestim bende
Neslihan-55 meyascan1 benim tanıdığımin da kol kısımları falan varmış isilik demişler pişik falan demişler ilaçlar işe yaramamış fakülte de çocuk Hastanesi’ne götürmüşler egzama demiş yapma ilaç yazmış doktor onu kullanınca geçmiş isterseniz doktora götürün
MelekRavzam Neslihan-55 bizimki de öyle minik sivilce gibi ucu beyaz gibi ama bizimkin de çok fazla var yeni başladığını için mi acaba
Neslihan-55 MelekRavzam ben banyo yaptırırken fark ettim mesela fark etmeseydim daha da cogalabilirdi diye düşünüyorum bende belki vardı fark etmediniz
Neslihan-55 MelekRavzam bir hafta falan ara verin baktınız hiç geçmiyor o zaman bir doktora danışın banyosunu suyla yapın başına sadece şampuan kullanın bence geçene kadar