Eymeninannesiiiii Kızlar malum kış geldi kozmonot kullanan var mı yoksa peluş olan tulumlar yeter mi kontrole giderken falan ya ne giydirecez biz
mervenurdzz Eymeninannesiiiii benimde oğlumun adı Eymen 💕 Bende düşünüyorum aynı durumu ama bilemedim bekleyeyim burda kozmontu bacaklarınıda kapattığı için seviyorum ama
NaimeYilmaz Eymeninannesiiiii Alıcam ama erken diye dusunuyorum polarlı kapsonlu aldım daha karakışa onu almaya karar verdım cunku cok hızlı buyuyorlar ebebektekı modeller cok guzel
Mehtaptvz Eymeninannesiiiii bazi bebekler sevmiyor o tarz montlari rahat hareket edemediği icin bir cok arkadasi alip kullanadi o yuzden
Ctnayse Eymeninannesiiiii Çocuklarım ocak doğumlular nisana kadar peluşlardan giydik zaten yeni doğan ise üstüne ekstra örtü örteceksiniz o yüzden ben almadım. Ama 6aylık falan ise mantıklı. Benimkiler 9 aylık bende mont bakıyorum ama beğenemedim daha 🙈
Eymeninannesiiiii mervenurdzz h&m de çok güzel bir model var hoşuma gitti içi peluş aslında dışarı çıkmayı gerektiren durumlarda çok mantıklı 😂 ama işte kış bebişleri şansız biraz yaaa
Eymeninannesiiiii NaimeYilmaz bende mi öyle yapsam bilmiyorum şimdi peluş alıp kar kışa mı onu alsam diye e bebeği bilmiyorum ama h&m de çok güzel modeller var 👍 Şimdi kozmonot aşırsam 1-3 ay alıcam şimdi giyecek kar da da bir daha almam gerekir sanırım ya
Pinkoloji Eymeninannesiiiii hm deki beyazlı modeli diyorsun dimi. Onun pembesi de var. Bende taktım ona çok şeker dışarı çıkarken en üstten onu giydirerek yeter bence. Aralıkta filan daha kalını lazım olur m. Bende hm dekine taktım:))
Akin Eymeninannesiiiii kozmonot 9 aydan başlıyor bedenleri daha küçük yok yani bende büyük alicam biraz artık yapacak bisey yok
habibe_omerasaf Ben ebebekten aldm cok güzel kışa giydircem ins bakalım. Fiyat olarakta cok cok uygun şu an
Eymeninannesiiiii [bilinmeyen] e bebekte ki leri beğenmedim ben h&m dekilrt 129 ve daha güzel bende acaba bu havada giyebilirlermi ya
Eymeninannesiiiii Pinkoloji ben şimdiden aldım değiştirsemmi 50 cm 😂 eşim en küçüğü buydu diyo bende biraz 3 4 aylıkken almayı düşünüyordum eşim alınca öyle kaldı
Pinkoloji Eymeninannesiiiii kaçıncı ayında giyecek 50 cm ı. Şu anda onu giymek için erken çünkü. Kasımda filan tam havası olur onun. Ama çok şeker ya :)
S_D Eymeninannesiiiii Ben peluş olanlardan aldım oğlum 38 günlük 9 ay olandan aldım e bebekten ama şimdi giydiriryorum büyük oluyor ama çokta değil max 4 aylık bebeğe olur o bence. Çok kullanışlı rahat battaniye sarmaktan iyi kesinlikle tavsiye ederim