dominantteyze Kızlar akıntm ve kötü kokum vae doktora gittim madecassol verdi internettede asla vajina içine sürülmez diyor bu kremle hastalıgmn alakası ne ki kullanna varmı
cileklicheesecake dominantteyze madecassol daha çok tahrişlerde kullanılıyor diye biliyorum deri yüzeyini tedavi etmesi amaçlı
anataraf1leoparbenim dominantteyze acaba anlattı mı ne için olduğunu belki çevresine sür de yayılması n olarak mı verdi acaba
BarlasMomm dominantteyze eczaci yanlis mi verdi acaba kremi. Madecassol oraya sürülmez ki. Yada doktorun mu dalginligina geldi ki
Ommalik Madecasol ne alaka , , dediğiniz belirtiler tam aynısı bende vardı, farklı bir akıntı ve kaşınma ile, sağlık ocağı doktoru vajina için fitil verdi çok iyi geçti. Çünkü bu mantar belirtisiymis. Siz tahlil yaptınız mı ona göre mi verdi acaba
ketcapli_lahmacun Ommalik bu mantar belirtisiymis. Biz kadınlar olarak bu mantardan çektiğimiz nediiir arkadaş yaa 😑😑
dominantteyze Ommalik hayr yapmadı fitil vermiş bide bu madecassol bide 2 kutu ya ne alakaysa anlamadm
Ommalik ketcapli_lahmacun ah ah aynen öyle 😥 antibiyotik kullanımı tetikliyormus. Oradaki faydali bakterileri öldürüyormuş
Ommalik dominantteyze bana da fitil ve Travazol verdi. Fitili kullanınca üç seferde geçti kreme gerek kalmadı. İnşallah sizinde hemen geçer fitille🙏
cileklicheesecake dominantteyze yani doktor daha iyi tabiki ama bilemiyorum şuan çünkü cilt yaraları tahriş cilt yenileyici bir krem daha çok belkide akıntıdan dolayı kaşıntı sorununuz varsa onun içinde vermiş olabilir benimde oluyordu sizin gibi baya sancılı geçiyordu
anataraf1leoparbenim anataraf1leoparbenim Aşka bişey gelmiyor aklıma ben madecasol fito kremi karıştırıp doğum sonrası iç dikişlerime sürüyordum ama böyle bi açıklama da yapılmamış bileniyorum 🧐
Grupyildizi Bendede akintim berrak fakat kasik agrim var yanma var kadin dogum sira yok ozelde guzel fiyat guc yok napicam bilmm
dominantteyze Grupyildizi bende devlete aldm hatırlatma kuruyorm mhrs de randevu acışlnca mesaj gelıyo alıyorm hemen