Muaziim Kızlar 4 yaşına girecek oğlum için telefona dini uygulamalar indirmek istiyorum. İşte sure, namaz elif ba, kolay ezberlemesi için önerebileceğiniz var mı?
Filtrekahvelianne2 Muaziim telefon ile değil de sizin öğretmenizi tavsiye ederim ilk sizden öğrensin herşeyi ve ders saatleriniz olsun oyunla ilkin alistirin cüz den başlayın işte elmanın e’si bebeğin b’si gibi gibi
oksitosin Muaziim yanında sesli okuyun geceleri yatmadan önce o da tekrar etsin bir hafta içinde ezberler. Elif ba için de hiranurla öğreniyorum kitap seti var ondan alabilirsiniz, veya kendiniz harf kartları hazırlayabilirsiniz hem eğlenerek öğrenir
Muaziim Filtrekahvelianne2 ah 1 yaşında oğlum var fırsat verse kendim okuyorum oda benden dinliyo tekrar ediyo
Filtrekahvelianne2 Muaziim oyun ile karışık yaparsaniz mutlaka dikkatini çekecektir yapboz şeklinde elif ba var ben aldim kizima ondan şuan 8 aylık ama dayanamadim namaz öğreten çocuk var yapboz bunlari alirsaniz bence çok etkili olur hadi oğlum be harfini yapboza tak bakalim derseniz kolay kapar