444434 Kızlar bu eds denen şey kimler için gerekli ve nerden temin edebilirim? Kullananlar memnun kaldı mı acaba nolur yardım
Soe 444434 meme reddi yapmasın diye şırınga ve beslenme tüpleriyle besliyorsunuz youtubeda videoları var. Ben 18 gün yaptım sonra dayanamadım biberona geçtim
Cennet-Eserr 444434 benim oğluşum 2-3 aylık döneminde meme reddi yaşadık mama+meme gittik memeyi tutmadığı içim mamayı biberonla vermek istemediğim için Eds sistemiyle emzirdim. Eds (sonda) trendyoldan almıştım. Mamayı büyük 60 cc lik şırıngalara doldurup Eds kablosunun ucunu şırıngaya takıp diğer ucunu memeye sabitleyip emziriyorsunuz. Böylelikle mamayı biberonla içmiyor sizi emiyor emdikçe sütünüz artıyor
Oldugugibibiri 444434 bebeğim 4 aylık şu an atak ve diş dönemi sebebiyle meme grevi yapıyor sütümde bu sebeple azaldı. 4 aydır her an elimin altında beslenme sondası vardır. Bir sonda bir biberon bir de bant işinizi görür Eds adı altında 300 liraya satılan şeylere hiç ihtiyacınız yok. Google’dan bebeğinizin ayına uygun sondayı bulun (rengi ve rakamı) bunu satın alın ve biberonun içine anne sütü mama neyse koyun. Ucu renkli sondayı içine koyup diğer ucunu meme ucunuzla aynı hizaya gelecek şekilde memenize bantlayın. Bebek sizi emerken biberondan çeker.
deniz-95 Medikalden 5 ya da 6 numaralı beslenme sondası alın. Geri kalanı Youtube’de video olarak izleyin.
444434 deniz-95 biberona koyulan mama olabilir dmi. Yani memeden anne sütü biberonda mama olunca karışıyo ya problem olmaz dmi.
Pamuguum 444434 5 numara katater alın eczane medikal gibi yerden . Onun bir ucunu mama olan biberona koyun bir ucunu da memeye sabitleyin. Yada çocuk emerken ağzının yanindan boruyu hemen itin az birsey . Bebek memeyi çekince kataterden de mama kendiliginden gelir. Biberonu gogusten yukarı koymanıza gerek yok aşağıda dursun çocuk çektikçe gelir çekmezse gelmez . Biberonu gogusten yukarı hizada tutarsaniz borudan kendiliginden mama akar bebekte mecburi çeker.
444434 Cennet-Eserr evet benim bebeğimde biberonla kabul etmedi. Bende bunu denemek istiyorum. Sizin bebeğiniz böyle emdi mi. Siz memnun kaldınız mı. Ne kadar devam ettiniz böyle.
444434 deniz-95 yani o da doğru ama ne bileyim kafam çok karışık. Bebeğm biberonla kabul etmedi mecbur kaldım buna
Cennet-Eserr 444434 evet emdi baya ilk etapta zor oldu ama 2 hafta sonra meme reddini aştık 2 hafta kullandık bu yöntemi sütüm de artmıştı hem
Babybloom 444434 bebeği küçük ve sütü az olanlar için gerekli. Bebeği emmeyi öğrenemeyenler için gerekli. Bebek hem memeden kopmuyor hem de besleniyor böylece. Benim bebeğim kilolu doğduğu, ve anne sütü yeterli olmadığı için işi hafta kadar eda ile besledik.
444434 Babybloom benim bebeğim biberon reddi yaptı 4 aylık kilosu az olduğu için doktor mama vermemi istedi ama bebeğim biberonu kabul etmedi bende bu yöntemi mrak ettim
Oldugugibibiri 444434 rica ederim ne çektiğimi bilirim o yüzden yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ❤️