Gunesay 17 aylık bebeğim her şeyi ağlayarak yaptırmaya başladı. Yeni doğum yaptım ondan mı yaş sendromundan mı anlamadım. 2 yaş sendromunda bebekleriniz de ne gibi değişimler oldu. Allah yardımcın olsun cevapları da gelecek sanırım. 🆘 🥲
Deniz95 Gunesay her söylediğine sinirleniyor kendini yerden yere çarpıyor oyuncaklarını fırlatıp atıyor üstümüze atıyor kafasını vuruyor oyuncakları ağlama krizlerine giriyor 24 aylık oglum
Yazaksami Gunesay aman sakın her istediğini yapmayın. Ben o yanlışı yaptım kafayı yedirtti bana evde daha yeni düzeltiyorum. Bırakın ağlasın sizi kullanmayı öğrenirse bitersiniz
Gunesay Deniz95 evet hepsi bizde de var. Benim kız da demek ki erkenden başladı 😐 umarım uzun sürmez bebeklerimizde bu dönemler. İnanılmaz zormuş. 4 nci ay atağı bile daha kolay sanırım bu sendromun yanında
Gunesay Yazaksami yeni doğum yaptığım için anneanne ve babaanne yanımızda. Onların inanılmaz etkisi de oldu bu durumda. Ben yapmasam onlar yapıyor 🤦🏻♀️
ilahiyatci_Mom Gunesay benimde 17 aylık ve suan bu dediklerinizin aynısı var dahası yeme ve uyku bozukluguda var bilmiyrm nasıl gececek .😩
Gunesay ilahiyatci_Mom biz de uyku ve yeme reddi var. Hatta kilo alımı tamamen durdu. Sadece boyu uzuyor 🤦🏻♀️
cileklimilk Gunesay 18 ay atağı komple tetikliyor +azı dişleri geliyor üst üste üst üste ekleniyor işte Allah yardımcımız olsun 🌝