Nazoo_00 Merhaba anneler, iki buçuk aylık bebegik var esim korona testi pozitif cikti, dun kucağına da aldi bebegimizi, biz de sarilmistik, beraber yemek yedik falan, bebeğime bulasirsa napicamm
Ecekeser Nazoo_00 benim kızım da 3 aylık ken oldu canım eşimden geçti ateş yapıyor ateş düşürücü ve duş tek çare 3 4 gün sürüştü bebekler çok kuvvetli korma
birmelekannesi2 Nazoo_00 şuan covıdız canım 3 bucuk aylık oglum ve 22 aylık kızımda oldu onlarda 2 gun boyunca 39 lara kadar çıktı ateş 4 saatte bir ateş düşürücü verdım aynı zmanda kafasına ılık suyla bez koydum o şekilde 2 gun surdu başka bısey olmadı cocuklarıma korkma onlar bizden dha guclu ler hfıf atlatıyor lar
Zynp35 Nazoo_00 bugub 6. Gun ilk bana bulasti bas agrisi ile basladi icin anlamadık o yuzden esimede cocuklarada bulasti bnm bas agrim 4 gun gecmedi 4. Gun aksami esim cocuklar ateslendi. 5. Gun test verdi esim pozitif bnde verdim pozitif cimti.bas agrisyla bir bigaz agrisi baslamisti balgami hırıltılı bnde ates olmadi ama cocuklar ve esimde oldu. 3 bucuk yasndaki kizimin atesi 40 i gecti nabzi cok yukseldi 112 aradk ambulans geldi co şükür bi sknti yasamadik baska. Bnde suan 13. Gun rahatsizlanali ama öksürük kaldi balgamli tikali bogazm. Insllah hafif atlatrsnz. Maske takmadik evde hic cunku hepimize coktan bulasmisti. Cok gecmis olsn canm.
Nazoo_00 Ecekeser artık maske takmanın bi anlamı olur mu ki bulaşmış midir ona çoktan, mecbur aynı odada da yaticaz zaten
Ecekeser Nazoo_00 zaten bulaşmış biz eşimin covit olduğunu öğrendik ayrı odaya almıştık sonra kızımda oldu bir kaç gün önce bulaştmış sonra aynı odada kaldık
bestenda Nazoo_00 benimde 1,5 aylık bebeğim ben eşim olduk oğlum 2 gün çok halsiz oldu öksürüğü boğaz ağrısı vardı çok hafif ateşi oldu ince giydirip düşürdük sonra hoop toparlandı ☺️ Biz çocuktan daha kötü geçirdik valla
Etipufffum_benim Iki gün süren bi ateş oluyor ateş takibi yapın dedı doktor braun kulak ici ateş olcerı var surekli onunla takip ettik ılık duş aldırdık akşamları pencereyi ara ara açtık çok üzerini bastırmadık bol su sıvı c vitamini ve multi vitamin içinde d c ve çinko olan bir surup verdik iki güne geçti gece uykusu kötü olmuştu iştahsız vardi hafif burun akıntısı olsu öksürüğe çevirmedi bende eşimde olduk eşim daha ağır geçirdi bende hafif atlattım sizde bol su sıvı c vitamini ve multi vitamin almalısınız maske ilk hapşırık vs varken taktik nevresim yastik kılıflarını günlük çıkardık