Anneolunca_g05 Kızlar bebeğim çok aglıyor ve hep beni emzik gibi kullanıyor avent ve wee denedim almadı başka bir öneriniz var mı birazdan çarşıya inicem öneri bekliyorum avent ve wee disinda😊
Duyguaslannn Anneolunca_g05 benım hıcbı emzıgı tutmadı taaa ki nuk markasının kauçuklu olanını aldı öneririm inşallah tutarrr
Sevim43 Anneolunca_g05 bende avent ve wee verdim almadı lokum sürdüm verdim lokumu yaladı memeyi attı nolur işe yararsa bende alayım 😁
Eceock Marka olarak degilde damakli yada damaksiz olarak deneyin. Memelerin başına bakın. Mesela nuklar damaklidr başı küçüktr. Aventler damaksiz ve bslari büyüktür
Derinbbk Minimee nuk alacaktım canım ama yanları içe doğru olduğundan ağız kenarlarında iz yapıyomuş ondan vaz geçtim oluyomu öyle
Scl8385 Anneolunca_g05 bende damaklı damaksız kiraz kaucuk meme ucu avent evde 8 tane emzik oldu hiç almadı parmak emmeye başladık ama emzik emmiyor inşallah alır senin bebişin canım 😊🙏
SerapEsila Kizlar bnmde bebgm 3 aydan snra emzk tuttu cok emzik aldm ama tutmasi brda yorumlrda okudm tutma sansi cok yuksek dye event ultra soft yada air dye grcktnde tuttu okdr rht rttm ki vlla uykuya dalmsi fln istdgm zmn uytytm deneyn bnce