Gryffindor Kendim yapmak istiyorum aslında ama sürekli uğraşamam gibi geliyor, bilemiyorum. Güvendiğiniz markaları yazabilir misiniz ❤️
Babyalina Gryffindor loru baya bir yapıp buzluğa atıyorum günlük bi kaşık çıkarıyorum kızıma daha iyi oluyor
cileklicheesecake Gryffindor bizim burda bir şarküteri var ordan alıyorum peynirlerini şirden mayasıyla yapılan peynirlerden alıyorum kars ve erzincandan getirtiyor çok memnunum
Gryffindor Babyalina Ama o gerçek lor olmuyormuş öyle okudum. Gerçek lor peynir altı suyu ile oluyormuş
tekboynuzluat Gryffindor pınar az yağlı az tuzlu süzme peynirini kullanıyoruz. Lor tahsildaroğlu kullanıyordum kızım baya seviyordu. Labne pınar kaşar içim
Fun Gryffindor peynircilerden taze günlük kaşar loru alıyorum kızım bayılıyo çok geç tanıştık ama çok faydalıymış doktorumuz önermişti sizin de aklınızda olsun 😊
Gryffindor Deletedmom8453 Ya ben ne olsa yerim de işte bebek söz konusu olunca. Görümcem falan sakın hazır verme kendin yap diyor da onun fermentesini tutturamam ben ya
Fun Gryffindor evet ben de duyunca çok şaşırmıştım doktorumuz tuz oranı %0 demişti gerçekten de öyle ve çok leziz üstüne de güzel bi reçel oh afiyet olsun ☺️
Scorpion07 Gryffindor ekicide çalışan birisi olarak cevaplıyorum. Lor peynir kaşar altı suyundan üretiliyor. ☺️ Kaşar peynir protein oranı en yüksek peynirdir. Kaşardan sonra lor peynir gelir. Afiyet olsun miniklere 🌸
Gryffindor Scorpion07 Hamileyken yediğim kaşar peynirinin haddi hesabı yok tabi uygundu bir de 😃 ekiciyi tavsiye eder misiniz