Gupssse Kızlar bu fotoğraf birleştirme işinden anlayan var mı önereceğiniz program vs? Rahmetli kayınbaba ile eşim ve oğlumun fotosu aynı karede istiyorum ama olmuyor ben beceremedim sanırım 😔
alptoyyy Gupssse hepsini yan yana getirebilirim ama aynı anda hepsi bir arada bilemedim fotoğrafları bana atın bi bakayım
Gupssse alptoyyy hepsini aynı anda istiyorum ana kesildiği çok belli oluyor sanırım fotoğrafçıyla konuşmalıyım yaparlar herhalde
Gupssse Melikeeeecansuu teşekkür ederim ben sanki aynı anda çekilmiş gibi istedim .Maşallah bu arada 🧿
fgnrcp2704 Gupssse benim annem babaannem filan fotoğrafçısı yaptırmıştı eşleriyle olan fotoğraflarını çok eskiden ama şimdilerde çok profesyonel olarak yapanlar var bı araştırın isterseniz kendiniz yapmanız çok zor
Melikeeeecansuu Gupssse teşekkür ediyorum fotoğraf cıya goturun yaprlar. Annemın annesıyle babasının vardı yanyana koydulr sankı yanyana cekılmıs gbıydıler
Babyalina Gupssse Instagram’da meleksumeyye hesabı yapıyor ayrı ayrı resimleri birleştirip kara kalem çizim yapmıştı çok beğendik kızımıda çizdiricem hatta