Gzdhmzstkryl Kızlar benim oğlum çok kusuyordu bende evolvianın ar mamasını kullanıyordum suan 14 aylık mamayı degıstırmeyı hip kullanmayı düşünüyorum olur mu acaba
Eylulllllll Gzdhmzstkryl Aryah hekim bize kaç Cc vereceğimizi söyler degil mi ? Bir aylık bizimkisi meme -mama beraber götürüyorum . Toplam max3 kez 30 Cc lik veriyorum ben . Kalanı meme. 1,5 saatte bir emziriyorum anneler . Çok nadir 2 yapıyorum . Uzamış saırılık vardı bizde
Merveyselkaya Gzdhmzstkryl bende düşünüyorum mama degismek ama doktorumuz önermedi bazen mama reddi kusma olabiliyor sabır gerekiyor bekleyin düzelecektir demişti 1 haftadır sorun yaşıyoruz bi türlü düzelmedi mama tüketimi çok az 6 ay 8 günlük bebeğim
Eylulllllll Aryah ben de yarın soracağım inşallah. Evolvia dan hipppe geçsek diye 1 aylığız biz de gaz yapıyor gibi görüyorum
Zafsim0801 Eylulllllll doğduğundan beri hipp combiotic kullanıyoruz ek gıdaya başladık çok güzel bir mama fakat uzun süre tokluk yok tek sıkıntısı bu mamanin
Eylulllllll Zafsim0801 misal siz kaç Cc veriyorsunuz kaç aylık evladınız da süre olarak ne kadar oluyor ☺️