Melesss Busra_33 4 aylıkken geçtim ilk havuç haşladım bir çay kaşığı verdim 3 gün boyunca. Sonra patates haşladım. Avakado, armut,elma,lor… hepsini 3 gün deneyerek verdim
Umay12 Busra_33 5 buçukta başladık biz tadımlara fakat zaten doyurucu olmuyor tadım sadece o yüzden sütünü yetmiyorsa mamaya başlamanız gerekiyor
Busra_33 Tugba07eylul Şimdi geldim size de soylemek istedim. Kilosu cok iyi dedi ek gidaya baslayabiliriz ve mamada verebilirsin dedi. Meyve püreleri , bulgur pirinç tencereye koy kiyma at blendirla çek o şekilde çorba yapabilirsin dedi.
Angelia Busra_33 Sütünüz yetiyor ama doymuyor demişsiniz. Bunun en belirgin şekli kilo kontrolüdür. İnsanların demesine göre mamaya başlamayın lütfen. 5. Ayda ek gıdaya başladık ama öğün değil tadım şeklinde. Kilo kontrolü yaptırmanızı öneririm.
Tugba07eylul Busra_33 bende şimdi geldim aynı şekilde kilosu iyi dedi mama için bişey demedi yoğurt verebilirsin patates havuçtan sebze çorbası yap dedi bi kaç gün sonra kabak ekleyebilirsin çok karıştırmadan dedi kesinlikle bal balık yumurta beyazı ve domates verme dedi muhallebi yapıp pekmez koyup gece yatmadan 1 saat önce yedir dedi tok tutar uykusu iyi olur dedi