Yusaydef MerveAlaca67 galeta unlu denedim canım fırında yaptım güzel oldu üzerine de sarımsaklı yoğurt
Saitkereminannesi Yusaydef haşlayıp sarımsaklı yoğurtlu olur , havuclu kıymalı yemeği , yumurtalı kızartması
ikiogulannesiii Yusaydef soğanı salçayla kavurup uzerine minik dogradiğiniz patatesler ve karnabaharları koyun tuz atın kisık ateşte kapağı kapalı ara ara kariştırarak kavurun. Yanina sarimsakli yogurt misss gibi 😊 benim menüm de bugün bu var
Pamuk22 Yusaydef şu an pişirdim bnde soğanı salçayla kavurdum Havuç da attım kavurdum sonra karnabaharı attım su ekledim klasik yemeği bikere kız artmasını yapmıştım oda güzeldi ama tarif aklımda değil
Annesi23 Yusaydef karnıbaharı haşlayın biraz sonra derin bı kaba alın üstüne süt yumurta yağ tuz pul biber ve 2 kaşık kadar un koyup karıştırın atın fırına üzeri kızarmaya başlayınca kaşar döküp tekrar fırınlayın harika oluyo ✌🏻
BalBademmmmmm Yusaydef Karnabaharı tuzlayıp baharatlayıp yağlayıp, yağlı kağıt serip fırına atıyorum mis gibi oluyor. Patates de atıyorum yanında 🥰 hatta bugün yaptık 😂