merve_123 5 ay 24 günlük olduk ogluşumla 3 4gun oldu ek gidaya gectik once patates verdim smdi havuc verdim sonra kabak ve daha sonrada ucunu karistrip vericem i sekilde gidicez insallah. Aksam uykusuna gec yatmaya basladi ayrica yattiktan sonrada 1 saat arayla uyaniyor gece uykumuz sifir oldu,gunduzde uykularimiz azaldi 1 saati gecmiyor malesef🤦🏻♀️ yuz ustu sirt ustu done done salonun her köşesine gidebiliyor ayaklarına bastrmaya calsiyorum ama fazla yukunu vermiyor o konuda tembel sanirin hemen cokuyo,gulmeyi cok seviyor a desem gülüyor beni gorunce cirpinislari beni benden aliyor ozelliklede uykudan uyaninca😍 suyu severek icmiyor midesini bulandiriyor neden anlayamadim🤦🏻♀️ disariya cikmaya bayiliyor evde bazen cok agliyor disari adim atar atmaz hemen susuyor mutlu oluyor etrafi izlemeye bayiliyor birde ne bulsa agzina gotruyor alttan bir disimiz cikti buyuyor hatta,yanindaki disimiz patlamak uzere , uykudayken cok terliyor aicagi hic sevmiyor esinti olunca cok mutlu oluyor,bizde böyle kizlar 😍😍🐥