Kumsal06limonluKek Kızlar dün görümcemi saat 21.30 da sağlık ocağından aradılar evli misin bekar mısın diye sormuşlar boyun kaç kilon kaç sigara içiyor musun demişler vs sizi yada bi tanıdığınızın arayan oldu mu?
Yeniaanne Sağlık ocağı mesai bitiminden sonra aramıyor beni en azından bağlı olduğu asm yi arayıp sorun isterseniz
[silindi] Kumsal06limonluKek valla beni gündüz de aramazlar ben peşlerinden koşuyorum ki islerim hallolsun diye
Zynp35 Kumsal06limonluKek ilk evlennce aramslardi bni ayni şeyleri sordular ama mesai saatleri icerisinde. Bazi yerler aryor bu sekilde ama.mesai dışı olmasi sacma olmus
Sumeyraas Kumsal06limonluKek sağlık ocağından o saatte aramazlar ve kişisel bilgiler zaten sistemlerde var onları sormazlar. Bilgi almak için aramışlar belli ki.
Zynp35 Kumsal06limonluKek canm arayan noyu geri arayip teyit etsin yada netten numafa alip il ilce sagkikdan teyit etsin
Deletedmom636262 Kumsal06limonluKek zaten kayıt yaptırınca bunları alıyorlar bi daha aramaları saçma olmuş
Honki_Ponki Kumsal06limonluKek Biri dalga geçmiş ola bilir o saatte hiç bir sağlık ocağı açık olmaz ki 21.30 sağlık planlaması yapsalar diycamde sağlık pilanlamasıda o şekilde olmaz sanırım diye düşünüyorum