ofkelisirin Deletedmom636262 kendini de yormadan yavaş yavaş dene bakalım canım portakal suyu iç taze taze ek ayak boşalmasına iyi geliyor çünkü
ikikoalaanasi Deletedmom636262 her bebek aynı olmuyor işte. Belliki zorlayacak seni biraz 🤭 2-3 günü buluyor alışkanlıklarının kırılması. Gündüz meme için ağladıysa gece dahada ağlayacaktır hazırlıklı ol. Bol sabırlar dilerim 🥺
Deletedmom636262 ikikoalaanasi Çok ağlamadı bi iki susturdum telefondan ninni açtım kucagımda saçımla oynayarak uyudu gece de böyle olsa keşke🥴🤷♀️ Çok teşekkür ederim inşallah 🤲🏻
alptoyyy Deletedmom636262 aynen bende öyle diyordum ama gerçekten iyi değilim ben öyle olunca yavruma da bakamıyorum o yüzden bende kesicem artık
ofkelisirin Deletedmom636262 bende hastayım grip hiç halim yok kocam aramış babamgil gidelim der hiç düşünen yok 🤧🥴🥴
NurY Deletedmom636262 keşke dikkat etseydin canım proteinden zengin beslenseydin bol bol pekmez tahin , kuru yemiş yeseydin . Kilon bu kadar düşmezdi . Allah kolaylık versin
Deletedmom636262 NurY İnan yememe çok dikkat ederim Benim oldum olası kilo sorunum vardı hep zayıftım Buda eklenince böyle oldu
Deletedmom_36 Deletedmom636262 İnsallah kolay atltirsin kizim 18 aylikken bir anda kesmistim asiri duskundu 18 ay sadece anne sutu emdi diyebilirim.kestigimde kizim sanki onu memeden kesmemi bekliyormus gibi asiri olgun karsilamisti🥲