Essgul Geceleri yarım saatte bir 15 dk da bir kalkıp sürekli ağlıyor gaz problemini bir türlü çözemedik uyanıyor gaz sancısı yüzünden buna bir çözüm getirebilen önerisi olan varmı @
Eylulllllll Essgul biz de 1 aylık olacağız . Sıkınıyor evet . Kızarıyor . Biogaia- zinco - ocean tüm kullandığımız ilaçlar ve sabah akşam olarak yarım çay kaşığı zeytinyağı veriyorum.
Tweetyy Essgul Eylulllllll zeytinyağı bogazina kaçıp bogulmasina sebep olabiliyormuş. Dr unuz önermeden kullanmayın Allah korusun
Bebeto_Be Sürekli sırt sıvazlama vurma karnına masaj bacak haretleri karnına sıcak bez veya kiraz çekirdekli kemer gazlar çıkar öyle yatırırız gece gazını yaparken uyanır bacak hareketiyle destekler tekrar uyutuyorum
Eylulllllll Tweetyy bizimkisi önerdi günlük 4 çay kaşığı olarak mamaya da katın dedi . Ama evet mamaya katmak daha iyi
Deletedmom_61 Ya kızlar ben çözümü nurse harveys de buldum çok doğal içinde zeytinyağı var inanın hemen farkediyor onu veronce bide tabiki kimyon
Essgul Deletedmom_61 kakasını haftada bir yapıyor genelde onunla birlikte gaz problemide eklenince sıkıntılı bir süreç oluyor maalesef