zeynpmlk Kızlar ellerim hem bebekten dolayı sürekli suda ve deterjan da mahvoldu bir krem önerin vazelin bile fayda etmiyor eskiden de böyleydi özellikle kış aylarında resmen yanıyor havadan. Öyle bir krem önerin ki vazelin den bile daha etkili olmalı
SeverusSnape zeynpmlk geçmiş olsun.🙏 Nivea’nın repair care kremi yoğun onarıcı özellikli. Hiçbir kremin fayda etmediği kuruluğu bu krem gideriyor bende. Denemenizi tavsiye ederim.
minderbob zeynpmlk aynı durumdayım nutricina el ve tırnak onarıcı bakım kremi iyi geldi bana tavsiye ederim
Ankakusu35 zeynpmlk cerave çok iyi eller pamuk gibi öyle güzel ki yıkansada eller hiç geçmiyo çok kalıcı biraz pahalı ama kendinize bir iyilik yapın ve o kremi alın ☺️
Vanilya SeverusSnape canım merhaba sana ayak numarası ile ilgili bişey sormak istiyorum. Kuzum kaç aylık ve kaç numara giyiyor öncelikle? Birde cm olarak ölçtüm ama yazlık terliğini almış bulundum 26 aldım yaz için şu anda 24 giyiyor kızım. Sence yazın büyük mü olur
SeverusSnape Vanilya merhaba.🥰 31 aylık, 24 numara giyiyor. Yaza yönelik henüz alışveriş yapmadım aslında. 26 belki büyük olabilir, hangi marka almıştım canım?
Vanilya SeverusSnape ayy sanırım büyük olabilir Ya. Şu an 22 aylık 24 giyiyor. 26 numara crocs aldım. Ama gözüme de bayağı büyük geldi Yani. Ayakları stabil mi ilerliyor acaba belli bir aydan sonra