visnelikadin Merhaba Hanımlar kızım 6 aylık yeni yeni ek gıda denemelerine başlıyoruz 2 aylıktan beri yüzünde ve vücudun belirli bölgelerinde kuru Sert ve kırmızı şekilde bölgeler olmaya başladı Tabii zaman zaman azalıyor zaman zaman artıyor genellikle yanaklarında var kollarının küçük bir kısmında ve göğsünün minicik bir kısmında Başka bir yerinde yok yumurta diyeti süt diyeti falan yaptım Fakat hiç birisi kızarıklıklarını geçirmedi ek gıdaya geçtik avuçta Hiçbir sorun yoktu fakat patates yedikten sonra Afedersiniz kakası pütürlü değil de daha pürüzsüz olmaya başladı ve rengi yeşilden sarıya döndü yani bilemiyorum Acaba bir şeye alerjisi mi var Veya patates Bunlardan birisi mi yoksa cildindeki döküntüler sadece Cilt kuruluğu ve çok beyaz ten den mi kaynaklı bu zamana kadar hiç kakasında mukus veya kan görmedim huzursuz bir çocuk da değil Sadece cildinde var bazen artıyor bazen azalıyor Sizce bu besin alerjisi mi yoksa sadece egzama mı yaşayanlar ve bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim Yüzünün görsellerini ekliyorum https://imgyukle.com/i/ECDLHH https://imgyukle.com/i/ECDHkU
Nurcetintas visnelikadin ayni belirtiler benim bebegimde de var. Yanaklarinda kirmiziliklar, gogsunde ve kollarinda bölgesel kuruluk. Yumurta alerjisi varmis 3 haftadir dikkat ediyorum ama yuzundekiler gecmedi. Locoderm diye bir krem sürüyorm arada
Prens_15 visnelikadin kıyamm ona bizdede aynı sorunlar var malesef ama biz golden goat keçi sütlü mmaya başladığımızdan beri yüzü geçti birde doktorumuz LİNOLA FACE birde HİPOKORT KREM verdi sabah akşam sürüyoruz allaha şükür geçti arada bir kızarıyor yanağı kremi sürüyorum geçiyor
visnelikadin Nurcetintas locoderm temetex fucidin hepsini denedim yumurtayı da 2 aydır tam kestim hicbirseyin içinde yemiyorum locodermi kaç gün kullanıyorsunuz ben artık sürmeye korkuyorum
visnelikadin Zerazehhra tam kan testi yaptırdım hicbirsey çıkmadı deri yaptırmak istedim 1 yaşını doldurması gerekiyor dediler
oznr_mrc_umt visnelikadin 2 aylık bebeğim deri testi yapıldı geçen hafta Bursa’da hayat hastanesinde yumurta ve süt alerjisi varmış bebeğimin
Fatimaafr Bizde de gürültülü kaka, mukus ve aşırı gaz vardı. Geçen hafta deri testi yaptırdık elhamdülillah tertemiz çıktı. Mamaya başladık takip ediyorum yine bir sıkıntı çıkmadı. Bence deri testi yaptırın çok kolay bir işlem zaten
Fatimaafr visnelikadin alerji uzmanı yaptı. Çocuk hastalıkları da alerji uzmanına yönlendiriyor zaten