tecrubesizkoala 2 aylık bebeğimin iki gündür bir gözü çok çapaklanıyor sabah bi kalktım gözünü açamayacak neredeyse öyle çapak olmuş, neden olur ve nasıl temizlemeliyim bilenler yardımcı olabilir mi
Sedakcby tecrubesizkoala izotonik su ve bebek pamugu ile hafifçe silebilirsin. Ama capaklanma gözünü açamayacak şekilde devam ederse sürekli göz doktoruna mutlaka götürmeliisn.
Leo-maman tecrubesizkoala 48 günlük oğlumunda öyle bugün diğer gözünede geçmiş ben ıslatılmış gazlı bezle temizliyorum ama tedavi gerekiyor bence doktora götürmeliyiz 🙃🙋🏼♀️
Melesss tecrubesizkoala büyük ihtimal gözyaşı kanalları tıkalıdır bizimde öyleydi. Göz pınarlarına masaj yapın bol bol. 4,5 aylıkken geçti
buselidunya tecrubesizkoala bebekler de ilk zamanlar gözyaşı kanalları tıkalı oluyormuş, kızımda da olmuştu ya göz masajı var onu yapmıştım günde üç kere ve iki üç güne geçmişti deneyin derim 🙏🏻
Cglccl tecrubesizkoala bize doktorumuz netira adında bir göz damlası vermişti günde 4kez bir damla 2güne geçirdi,2aylıktı zorla temizlerdim yapışmış gibiydi gözleri çapaktan ☺️
cicek10 tecrubesizkoala aynı dönemde benim bebeğime de oldu doktora gittik netira diye bir damla verdi hemen geçti onunla birkaç defa daha oldu yine o damlayı kullandık geçti göz pınarı tıkanıklığı diye bşr şey varmış o olabilir mi dedik tıkanık olsaydı şimdiye kadar belirti olurdu dedi ilk kız 2. Ayda olmuştu
Aybikeee cicek10 günde kaç kez kullandınız acaba bugün doktorda bize aynı damlayı verdide 3 kez şeklinde çok mu olur diye dusundum
Deniz3551 tecrubesizkoala benim bebegimde de 15 gunlukken olmustu.gozyasi kanallarina gunde 4-5 defa 1er dklik asaj yaptim 3 gunde gecti.youtube da videolari var masaji nasil yapacaginiza dair
Deletedmom_64 tecrubesizkoala emzirirken ellerinizi güzelce yıkayın göz yaşı kanallarına masaj yapın ve eğer çapak sarıysa enfeksiyon olabilir doktora götürün çünkü kültür alıp bakılıyor ki oradaki hücre üreme yapıyor mu bizim kızda öyle olmuştu ve doktor birtane antibiyotik krem yazmıştı ama kültür sonucları çıkınca ilacı değiştirdi iki gün kullanmam yetti