1995 Oglum 6 ay 5 gunluk 1 haftadir gece aglayarak uyaniyo hep uyuyamiyorum dogru duzgun bölük bölçük hep sizler ne durumdasiniz???
Eymeneylul0 1995 aynen ya gündüz yatmiyodu ama gece yatardi diş mi atak mi diye diye geciyo gunlerimiz bakalim 🙈
Deletedmom00881 1995 kesinlikle diştir canım 3 çocuğum var biliyorum bu aylarda diş çıkıyor ve çok zorluyor, günde 2 defa ağrı kesici verirsen ağrıları hafifletir canım
1995 Deletedmom00881 cok teşekkür ederim canim cok miz miz bide kök söktürüyor bana ya durmamaya da basladi denicem dedigini ♥️♥️
1995 Sedadgr ayy o zamanlar oyle oglum sabah olunca hava aydinlaninca uyurdu 😂😂 gece gunduz kavramini ogretmek biraz zaman aliyo 😍
1995 Glchn_shngl bizde gazdan cok cektik 5.ayda tam bitti cok zor rabbim yardimcin olsun vallahi 9 aylik olmus aslinda neden gecmedi ki
Derya2867 Ece1213 dünyanın en şanslı annesi misin nesin ya kızım 36 günlük saat başı kalkıyorum bazen beşiğine koyar koymaz ağlıyor
muallime53 Ece1213 bizede nasip olur mu acaba bir gün 11 aylık kızım doğduğundan bu yana uyku nedir unuttum. Gündüz sadece 20 dakika gece saat başı ayakta tükendim uykusuzluktan😔
Yagmurtekin 1995 ay ne sen sor ne ben söyleyeyim. Normalde de çok düzenli değildi uyku saatleri ama şu 15 gündür hem covid oldu hem dişlerini çıkarttı, 2 saat uyursam şükrediyorum🤷🏻♀️ 10. Aydan bildiriyorum
1995 Yagmurtekin ayy yavrum covit kolay degil ki cok cok geçmiş olsun onlar iyi olsunlarda biz raziyiz 😢♥️♥️