Hilalnurr Beslenmeden mi kaynaklaniyor bilmiyorum. 2 aylik kontrolumuz vardi 500 gr almis sadece boyu 5 cm uzamis. Sutume bakiyorum geliyor emmeso bitince de hala devam ediyor gelmeye. Uzun uyuyunca uyandirmiyorum ondan kaynakli olabilir mi? Napmaliyim?
Yasminadem Hilalnurr sütü su artıyor kalitesini de protein ağırlıklı beslenme beslenmenize dikkat edebilirsiniz
Duruduygu Hilalnurr doktor ne dedi duruma ... sütün olmamasından degildir sütün kalitesinden dir fırsat bulup iyi beslenemediysen beslenmene özen göster toplar inşallah farkı görürsün hemen zaten bana da arada öule oluyor fırsat olup yemek yiyemedigimde süt içiyor ama besin eksik kilonolmuyo kaç ay kaç kilo bu arada
Gyed Hilalnurr kaç kilo bebeğimiz benim kizimda ilk ay 1500 kilo aldı ikinci ayında 600 gm almış şok oldum resmen kendimi suçladım birazda meme reddi yasiyoriz
busra1263 Gyed aynı şeyi bende yaşadım biliyormusunuz. Hayta az önce post açtım bununla ilgili. İlk ay 1395 gram aldı sonra 700-700 aldı. 3 ay 6 günlük bebeğim. Ne yesem bilemedim valla. Çok üzüldüm böyle olunca
Gyed busra1263 bende başta çok panik oldum az aldi diye ama gelişimi ve boyu iyi durumda sağlıklı olsunlarda
[silindi] Benimki de ilk ay 1.2 kg almıştı 2. Ay kontrolünde sadece 600 gram almış ve malesef şu an 12 günde 200 gram almış sütüm var ama yaramıyor galiba. Bir de aşıeı hareketli bebeğim bilmiyorum ondan mı almıyor
Elifsu_19 Hilalnurr benim kızımda 2 aylık kontrolünde 400gr almıştı ama boyu 5cm uzamış doktor boyu uzadığı için dedi ben üzülmüştüm. Sonra bu çocuk her ay 1 kilo alırsa 1 yaşında 15 kilo olur 3 yaşında anca 15 kilo çocuklar geliyo bizim yanımıza demişti. Haklı aslında ama yinede kilosunu tartmaya götürücem bu hafta kaç gr almış diye içim rahat değil hiç🤔